Pat & Rub Rewitalizujący scrub cukrowy `Żurawina i cytryna`

• 14 września 2017 o 19:32
    Petarda
    Skura nawilżona i naoliwiona. Świetny produkt do codziennej pielęgnacji dla cery suchej. Pachnie przepięknie i jest bardzo wydajny. Skład również ma całkiem niezły. Cena jednak jest zbyt wygórowana no ale tu się płaci za markę...
    Zalety:
    • Maksymalne nawilżenie
    • Duża pojemność
    Wady:
    • Zbyt drogi
    wiki51
    5 lipca 2016 o 22:13
    najlepszy peeling jaki znam!
    Jest to produkt który nie ma wad! Oczywiście nie miałabym nic przeciwko gdyby był tańszy ale jest wart swojej ceny. Zapach jest zniewalający, świeży mega owocowy, pachnie w całej łazience i nie tylko :) całkiem spore drobinki złuszczające raczej jest to intensywne tarcie. Skóra po nim jest bardzo gładka i nawilżona. Jest to bardzo dobry przykład, że kosmetyk naturalny może być naprawdę świetny.
  • 27 listopada 2015 o 17:21
    Tłustawy oblepiacz.
    Skusiłam się na niego pod wpływem pozytywnych opinii, ale ja jestem daleka od wystawienia takowej. Doceniam oczywiście naturalny skład, ale jest on zdecydowanie za ciężki. Produkt ma zwartą konsystencję i zawiera w sobie sporą ilość cukrowych drobinek. Niemniej jednak w po zetknięciu z gorącą wodą na skórze pozostaje solidna tłustawa powłoka. Nieprzyjemna, oblepiająca i przeszkadzająca. Jak dla mnie produkt pozornie złuszcza i pozornie nawilża. Użycie go sprawia, że skóra jest wygładzona, ale głównie przez zalegającą olejową powłokę. Uniemożliwia ona nałożenie balsamu, więc koniec końców skóra na nawilżeniu traci. Mam nawet wrażenie, że to oblepienie daje taki efekt folii. Skóra nie oddycha i przez to swędzi. Zdecydowanie odczuwałam spory dyskomfort po użyciu tego kosmetyku. Dlatego mnie nie zachwycił. Koniec końców mieszałam go na dłoni z mieloną kawą i wtedy był znośny. Ale chyba nie o takie używanie producentowi chodziło... Zapach przyjemny,wyczuwalne są nuty zielonej cytryny. Wydajność bez szału jeśli używa się go solo i chce się faktycznie złuszczyć naskórek. A tuningowany kawą, to wiadomo, starcza na dłużej. Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno
    marni
    7 maja 2015 o 20:49
    Cudowny
    Najfajniejszy scrub do ciała, jaki do tej pory używałam. Fajna konsystencja, kryształki cukru są raczej średnie, ale radzą sobie ze złuszczaniem martwego naskórka. Scrub łatwo się rozprowadza, od razu wyczuwalny jest zapach, który w moim przekonaniu troszkę zalatuje cytrusami, ale to nie jest minus (może żurawinę trudno wyczuć w tego typu kosmetykach?). Najfajniejszy jest efekt, mianowicie skóra jest nawilżona, ale nie jest to tłusty film, tylko prawdziwe uczucie nawilżenia. Za to własnie pokochałam ten scrub. Miałam opakowanie 40 ml i było wydajne, choć wiadomo, że nie używałam go zbyt często. Jedyny minus to niestety cena :( Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 29 kwietnia 2015 o 12:00
    bardzo fajny
    Wracam już kolejny raz do tego peelingu,bo są warte uwagi. używam na suchą skórę wtedy lepiej się nakłada i mocniej ściera plusy -skład -nie trzeba używać balsamu po nich -pięknie pachnie -dobrze ściera tylko cena mogłaby być troszkę mniejsza Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 3 500ml