Joanna Sweet Fantasy, Kremy do rąk (różne zapachy)

• 14 stycznia 2017 o 23:57
    Słabo nawilża
    Skusiłam się na wersję czekoladową bo uwielbiam takie słodkie i jadalne zapachy. ten również jest obłędny :) Całkiem trwały i dość mocny. Niestety walory pielęgnacyjne kremu są raczej słabe-może na lato do niewymagających dłoni w dobrej kondycji?? Do mocno przesuszonej skóry czy wymagającej większego nawilżenia się nie sprawdzi. Walory pielęgnacyjne raczej słabe. A szkoda...
    Pynia96
    13 maja 2016 o 21:27
    Na noc super
    Krem ma śliczny zapach (kokosowy, waniliowy), poręczne i wygodne opakowanie. Jest też bardzo wydajny a jego cena nie jest za wysoka, jednak ma on gęstą, ciężką konsystencję której nie lubię podczas dnia, bo po nałożeniu kremu na dłonie przez dość długi czas nie można nic zrobić bo czuć film. Jednak na noc sprawdza się bardzo fajnie, bo nawilża ręce i podczas snu się wchłania.
    Drogeria Super-Pharm
  • 18 sierpnia 2015 o 14:20
    Niezbyt
    Używałam kokosowego oraz waniliowego. PLUSY - polska firma - wydajność jest bardzo dobra - cena - ładne opakowanie - dobra dostępność - ładne zapachy, ale ciut chemiczne MINUSY - konsystencja, produkt jest za rzadki - nie nawilża, tylko natłuszcza - nieciekawy skład - przesusza skórę dłoni, zamiast poprawić jej stan Używam tego produktu od: Kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2-3
  • 4 września 2014 o 21:49
    Tak - dla zapachu
    Miałam ten kosmetyk w wersji waniliowej - uwielbiam zapach wanilii i pod tym względem krem nie zawiódł, pachnie jak budyń :3 + cudowny zapach, który utrzymuje się na dłoniach przez długi czas. Jak dla mnie typowo jesienno - zimowy + daje szybki efekt nawilżenia i natłuszczenia, zabezpiecza dłonie przed niską temperaturą + niedrogi + dostępny + tuba jest miękka, nie ma problemu z wydobyciem produktu do końca +/- średnia wydajność +/- pozostawia na dłoniach tłustą powłokę, co nie każdemu musi odpowiadać, mi akurat zimową porą nie przeszkadza - nawilżenie jest tylko powierzchowne i krótkotrwałe, aplikację trzeba często ponawiać - na pewno ten krem nie zregeneruje mocno zniszczonych i przesuszonych dłoni, sprawdzi się lepiej stosowany prewencyjnie - długo się wchłania Jednak zapach urzekł mnie do tego stopnia, że może jeszcze kiedyś do niego wrócę :) Używam tego produktu od: używałam go zimą Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 31 lipca 2014 o 0:04
    Tragedia
    Uwielbiam zapach kokosa, więc bez zastanowienia kupiłam ten krem. Po pierwszym użyciu pożałowałam zakupu... 1. Krem nie pachnie kokosem. Jest to strasznie sztuczny, przytłaczający zapach bardziej pasujący do kokosanek niż samego kokosa. 2. Nie nawilża. Śmiem nawet twierdzić, że wysusza. Po dłuższym stosowaniu moje dłonie wyglądały tragicznie- jakbym miała z 10 lat więcej. Dodam, że nie mam żadnych problemów ze skórą dłoni. 3. Szybko się wchłania, jednak pozostawia tłustawą, lekko silikonową warstwę, która mnie bardzo irytuje. Dodając do tego ten okropny zapach czuję się jakbym miała brudne dłonie. 4. Jeśli już jesteśmy w temacie brudnych dłoni... Napisy z opakowania się ścierają ( nie wiem czy to przez kiepski tusz czy też wysoką temperaturę otoczenia) w każdym bądź razie pod koniec opakowania muszę mocniej ścisnąć tubkę, przez co resztki napisów zostają na moich palcach. 5. Kiepska wydajność. Przez jego chwilowy efekt złudnego nawilżenia musiałam bardzo często ponawiać aplikację. Jak dla mnie krem ten nie ma żadnych plusów. Nie skuszę się również na inne wersje zapachowe i będę omijać je szerokim łukiem. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: wciąż męczę jedno