Delia Glamour Fashion, Korektor do brwi

• 21 października 2012 o 18:26
    tak tak tak!
    Uwielbiam ten produkt! Kiedyś używałam kredki do brwi, żeby je odrobinę przyciemnić i ujażmić. Efekt nie był zły, ale przy tym korektorze efekt jest niesamowicie naturalny! Tak jakby moje brwi miały na prawdę czarny kolor! +idelnie rozczesuje brwi +świetnie nabłyszcza +powoduje, że brwi są ujarzmione - możemy nadać im odpowiedni kształt dzięki przyjemnej szczoteczce +przyciemnia! (mam kolor czarny) +naturalny efekt +świetna cena +przyjemne i wygodne w użyciu opakowanie +cena +wydajność - starczył na na baaardzo długo -szukając na siłę mogę dodać, że z czasem napisy się ścierają ;p Produkt wart zakupu. Nie wyobrażam sobie makijażu bez niego! Polecam! Używam tego produktu od: dawna Ilość zużytych opakowań: 1 całe
    kocie
    8 października 2012 o 18:04
    produkt porównywalny z odżywkom Lancome tyle że o wiele tańszy
    Natknęłam się na ten produkt podczas zakupów w Careffur, moja poprzednia odżywka przyciemniająca brwi marki Lancome, zużyła się więc zastanawiałam się nad jej kolejnym zakupem... Nie był to tak rewelacyjny produkt na który warto było by wydać 80 zł w sephora... I natknełam się na to cacko za 8 zł - czyli 10 x tańsze niż Lancome... 8 złoty to nie pieniądz , więc zaryzykowałam i bardzo miło zaskoczyłam się:)) Szczoteczka jest dosyć toporna, nie przeszkadza to jednak w nakładaniu produktu na brwi. Korektor przyciemnia brwi w sposób bardzo naturalny, więc naprawdę ciężko zrobić sobie nim krzywdę... Brwi są ujarzmione przez cały dzień:) Produkt jest baaardzo wydajny, ja swój mam już 4 ms , a jego ubytek jest minimalny. Podoba mi się ten produkt baardzo Używam tego produktu od: 4 ms Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 3 sierpnia 2012 o 14:02
    bardzo fajny
    nie wyobrażam sobie makijażu bo tego korektora idealnie ujarzmia brwi jakoś specjalnie ni przyciemnia je ale idealnie sie sprawdza jak szybko omiatamy twraz np jakims jasnym puder i roche o brwi nam zachaczylo dwa przeciagniecia :p i mam ładne brwi trzyma je w ryzach cały dzien fajne opakowanie niska cena polecam Używam tego produktu od: długo Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
  • 10 czerwca 2012 o 20:31
    Dla ciemnych, nieujażmionych brwi IDELANY
    Jest to produkt który już od kilku lat na stałe gości w mojej kosmetyczce i bez którego nie wyobrażam sobie "pełnego" makijażu: +Jako posiadaczce ciemnych brwi, delikatnie nadaje im koloryt (posiadam żel w kolorze brązowym), (nie)stety bardzo często używanie kredki w moim przypadku daje nienaturalny efekt,a ten żel jest moim "złotym środkiem" + konsystencja żelu umożliwa utrzymanie "niefornych" brwi ryzach (w moim przypadku spokojnie do 8-10 godzin) Jedyny minus (właściwe nie samego produktu) to jest cięzki dostęp. Mi udalo się go znaleźć w osiedlowej drogerii na Gocławiu i z tego co widzialam również jest dostępny na allegro.
  • 6 kwietnia 2012 o 0:12
    jest bardzo dobry
    na wstępie powiem że jest to moj pierwszy tego typu produkt do brwi,więc nie mam porównania. ale z pewnością moge stwierdzić *przyciemnia,ale w delikatny sposób(jestem blondynką,mam jasne brwi) *rozczesuje *nabłyszcza *jak go nałożymy,rozczeszemy tak nasze brwi trzymają się cały dzień w tym położeniu *jest tani *wydajny(mam go rok i stosuje prawie codziennie z krótkimi przerwami jak mam henna) *opakowanie o.k napisy trzymają się po dziś dzień nie daje 5 gwiazdek gdyż raz ten efekt jest fajny,naturalny ,niekiedy jednak zdaża się ze nie dokładnie tym przejade bo brwiach,potem zaczynam poprawiać ,rozczesywać,wywijać tą szczoteczką w góre w dół w lewo ,prawo;) i efekt nie jest już tak naturalny. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego