BeYu Mineral Loose Powder Mineralny puder sypki

jevel
    20 marca 2010 o 19:39
    wymiata
    Najlepszy jaki miałam wliczając różne tradycyjne podkłady niemineralne w fluidach, kompaktach itp. Mam cerę mieszaną lekko naczyniową, puder nakładam gąbeczka dołączoną do zestawu i dokładnie rozprowadzam na buzi - efekt: naturalna aksamitna cera, bez efektu maski, nie zatyka porów, wygląda mega naturalnie a jednocześnie dobrze kryje i jest trwały. Nie trzeba używać pudru matującego. następnym razem wypróbuję też beyu mineral powder foundation, gdyż ten tu loose powder jest pudrem do wykańczania makijażu... o czym wcześniej nie wiedziałam i stosowałam go normalnie jako podkład i daje radę. Świetnie tez sprawdza się właśnie jako wykończenie makijażu, można go zastosować na wcześniej nałożony inny podkład i pięknie zmatowi i wygładzi buzię. Polecam Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1
    mala1
    7 stycznia 2009 o 22:08
    bardzo OK
    pierwszy raz kupilam ten puder, bo bylam zadowolona z innych produktow BeYu , spodziewalam sie nie wiedziec jakich cudów... i nie zawiodlam sie :) puder ma fajna konsystencje i jest bardzo drobniutko mielony, wiec dobrze sie rozprowadza, nie osypuje i jest trwaly, trzyma sie naprawde dlugo. ladnie pachnie, jest elegancko zapakowany i nie daje efektu maski, latwo dobrac sobie odcien pod kolor cery. swietnie matuje i cera wyglada swiezo. nie uczula, pewnie ze wzgledu na swoja "mineralnosc" :) polecam! Używam tego produktu od: dwoch tygodni Ilość zużytych opakowań: uzywam pierwszego
  • 10 grudnia 2008 o 10:44
    bardzo dobry puder!
    Mam cerę mieszaną, na mojej twarzy sprawdził się doskonale. Matuje na kilka godzin...trudno mi powiedzieć na ile, ale w sam raz,żeby nie odczuwać dyskomfortu święcącej się skóry i żeby nie pudrować się co chwilę - jak bywa często po użyciu innych pudrów.... Puder daje fajny aksamitny efekt końcowy, mam wrażenie również, że ukrywa pewne niedoskonałości, z którymi podkład nie dał do końca rady. Bardzo dobrze rozprowadza się po twarzy, ma drobniutką, delikatną konsystencję. Nakładam go puszkiem, trochę żałuję, że nie dokupiłam pędzla do niego - myślę, że jeszcze przyjemniej byłoby nim się posługiwać. Produkt jest bardzo wydajny - duży plus za to. Polecam! Używam tego produktu od: 4 m-cy Ilość zużytych opakowań: nawet nie pół...;)
  • 5 grudnia 2008 o 8:08
    bardzo dobry
    bardzo dobry i wydajny. Idealnie kryjący. Efekt zależy od sposobu nakładania - jeśli nakładamy pędzlem na całą twarz to uzyskujemy pięknie zmatowioną cerę. Ja stosuję też punktowo na drobne niedoskonałości i na cienie pod oczami - nie ma lepszego korektora. Ten puder jest niby sypki ale tak drobny że nie jest taki suchy jak inne pudry sypkie. Dlatego bardzo dobrze pokrywa twarz, trzeba uważać żeby nie przesadzić bo uzyska się efekt maski. Podsumowując polecam, za tą cenę warto. Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: nie doszłam nawet do połowy