Astor Look Out Waterproof Mascara

• 21 czerwca 2014 o 10:12
    okropny
    potrzebowałam dobrego wodoodpornego tuszu do rzęs w przystępnej cenie . akurat ten tusz był w promocji za 19 zł , więc skusiłam się na niego . teraz żałuję , że wcześniej nie przeczytałam opinii na jego temat :( tusz nie wydłuża rzęs , nie pogrubia ich ani nie rozdziela . strasznie się kruszy i co najgorsze baardzo ciężko go zmyć , ponadto ma zbyt rzadką konsystencję . postaram się jakoś zużyć ten produkt , ale z pewnością już nigdy go nie kupię . Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 22 września 2012 o 17:01
    Masakra, a nie maskara!
    Potrzebowałam wodoodpornego tuszu, nie oczekiwałam cudów, bo z natury mam dość długie i gęste rzęsy. Tusz kupiłam po wypróbowaniu cieni Astora, które bardzo dobrze się sprawdziły. Myślałam, że tusz również będzie ok. Bardzo się myliłam. Szczoteczka jest bardzo sztywna, nie sposób pomalować nią rzęs, żeby nie dziabnąć się w oko. Działania wodoodpornego nie zauważyłam. Rzęsy są sklejone, nie ma mowy o jakimkolwiek podkręceniu, ten tusz wręcz prostował moje rzęsy. Baaaaardzo długo trzeba czekać, aż zaschnie na rzęsach. Pól gwiazdki za to, ze dawał bardzo ładny odcień czerni, ale niestety, tusz nie tylko ma zmieniać kolor rzęs. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: połowa pierwszego
    sun_25
    23 listopada 2011 o 10:52
    Beznadziejny!!!
    Wyjeżdżałam na wakacje do Grecji i szukałam dobrego wodoodpornego tuszu. Doradzono mi ten. Niestety nie wypróbowałam go przed wyjazdem. W zasadzie ten tusz nie ma żadnych plusów, oprócz tego że jest tuszem. Minusy: - zbyt rzadka konststencja - okropnie skleja rzęsy ( daje efekt jednej grubej rzęsy na powiece ;)) - długo schnie - wcale nie jest wodoodporny ( po wskoczeniu do wody prawie nie został po nim ślad, nie licząc tego co się działo pod oczami!) - beznadziejna szczoteczka (trzeba użyć z innego tuszu żeby jakoś rozczesać te posklejane rzęsy) Ogólnie zdecydowanie odradzam zakup. Używam tego produktu od: 2,5 roku Ilość zużytych opakowań: 1 ale tylko kilka razy użyty
    asdgjl
    13 listopada 2011 o 10:43
    ODRADZAM!
    beznadziejny! - okropnie skleja rzęsy, przede wszystkim za sprawą szczoteczki (która miała je rozdzielać!), żeby nałożyć tusz muszę używać szczoteczki z innego tuszy. - długo schnie, trzeba odczekać co najmniej 5 minut żeby kontynuować makijaż, mam dość długie rzęsy więc zanim wyschnie brudzi mi skóre na około oczu za każdym razem kiedy mrugnę! - treba przyznać że tusz faktycznie jest wodoodporny i kiedy już wyschnie nie kruszy się ani nie rozmazuje, jednak to prowadzi do kolejnego problemu - nie da się go usunąć żadnym ze znanych mi specyfików do tego przeznaczonych - muszę ściągać paznokciami rozmoczone grudki tuszu, wyrywając jednoczesnie po kilka rzęs Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 12 września 2011 o 14:03
    MASAKRA nie Maskara
    Tak jak podsumowałam - To nie jest maskara tylko masAKra dla rzęs. - zanim zdąży zaschnąć na rzęsach mam już je odbite wszędzie wokół oka - strasznie ciężki, rzęsy wręcz pod jego ciężarem opadają - w ogóle nie podkręca a stawia je w poziomie na bacznosć Kupiłam przez zupełny przypadek bo była promocja w Rossmanie i na moje nieszczęście nie czytałam opinii tu zamieszczonych a jego ocena nie sięga nawet 2ki. Dziewczyny byle jak najdalej od tego paskudztwa i wszelkich tuszów Astora.