Revlon Beyond Natural, Skin Matching Makeup (Podkład dopasowywujący się do cery)

• 12 grudnia 2013 o 9:13
    Jak ja nie znoszę tandentnych nowinek....
    Podkład dostałam w prezencie, ale mimo wszystko źle mi z tym, że zajmuje mi miejsce w kosmetyczce. Gdy zobaczyłam markę Revlon pomyślałam, że na pewno kryje w sobie coś fajnego. Uwierzyłam w dostosowywanie się do pigmentu skóry, co było z mojej strony szczytem naiwności. Makeup (odcień 220 light-medium) po wylaniu na dłoń ma barwę białą z zawieszonymi ciemnymi drobinkami. Po rozsmarowaniu nabiera żółtawo-pomarańczowej barwy, która nie ma nic wspólnego z odcieniem skóry. W rzeczywistości, drobinki mają różny pigment i w zależności od tego, jaki akurat w przewadze nam się nabrał, taki kolor uzyskujemy – to żadna magia tylko losowanie! Raz nałożyłam na jeden policzek – wyszedł blado różowy, a następnie na drugi – tym razem żółty! Źle kryje, nadaje niezdrową barwę i teksturę. Konsystencja jest bardzo rzadka, cała nakrętka umorusana biało-beżowym zaciekiem. Jak na nowinkę przystało, cena też musi być wywindowana. Nie polecam za żadne pieniądze. Gorzej niż tragedia. Używam tego produktu od: 8 miesięcy Ilość zużytych opakowań: męczę 1....
  • 16 lipca 2013 o 21:37
    suchy, blady, anemiczny
    Niestety, jak teraz widzę to istnieją co najmniej 3 odcienie 210-230, a pani w Douglasie mnie oszukała, bo powiedziała że odcień dopasowuje się do cery. Ale to, że kupiłam odcień, który na mojej twarzy (która jest z reguły jasna) wygląda jak różowa mączka, nie zmienia faktu, że produkt ten ma parę innych wad: - zbyt suchy, trzeba go mieszac z innym fluidem typu bb lub kremem - twarz wygląda płasko i niezdrowo, a skórki łuszczą się - cena z kosmosu za chwyt marketingowy. Niestety zalet nie ma chyba żadnej, może gdybym dobrała swój odcień to wyglądałabym w nim dobrze, ale stosowac i tak bym nie mogła bo po 3-cim nałożeniu wysusza skórę (a mam skórę przetłuszczającą się). Używam tego produktu od: rok temu ok. 6 miesięcy (przeważnie mieszając z innym BB) Ilość zużytych opakowań: wyrzuciłam 1 Oceniono na 0.50 na 5 gwiazdek.
  • 15 grudnia 2012 o 0:22
    Lubie
    Posiadam dwie tubki , light medium i medium na lato, jeśli dopasowany to idealnie stapia się ze skora. Mam piegi, których nie lobie zakrywać , jest dla mnie idealny, nie zapycha i nie tworzy maski. Chroni moja skore, która nie potrzebuje zakrywanie tapeta. Lubie to ze nie czuje go na skórze. Bardzo polecam , oczywiście z dobranym odcieniem Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 3 opakowania
  • 15 września 2012 o 13:31
    SUPER !!!!!!!!
    Używam tego podkładu reguralnie od kwietnia do października, chociaż nawet w środku zimy się sprawdza. Ma super konsystencję, idealnie się nakłada, mój kolor to 210 - stworzony dla mojej karnacji (mega jasnej mimo czarnych włosów:). Bardzo wydajny, opakowanie starcza mi na cąły okres wiosenno-letni i jeszcze zostaje. Przede wszystkim nie jest to podkład, który ma zakryć twarz, jest lekki i przyjemny, wyrównuje koloryt, maskuje drobne niedoskonalości, a przede wszystkim buzia jest matowa przez caly dzień. Jak dla mnie - kolejny ideał z Revlonu (tylko Photo Ready był do d...). Używam tego produktu od: 2-3 lat Ilość zużytych opakowań: 3 opakowania
  • 3 lipca 2012 o 18:13
    KWC!!!!
    kupilam ten podklad na lato jako wlasnie nie podklad ale krem tonujacy poniewaz mam male przebarwienia i skora na twarzy (tylko na twarzy) nie opala mi sie rownomiernie! podklad / krem: * idealnie dopasowywuje sie do mojego odcienia kory 250 deep * wodoodporny! nie spływa i nawet trudno mi bylo go sama wodą zmyc +++ * ladnie kryje nie widac "przejscia" * cena i dostepnosc jednak na minus - * zakupie pewnie jeszcze kilkaopakowac poniewaz nakladam 2 warstewki i nie wiem jak bd z wydajnoscia polecam podklad gdy mi sie cos przypomni dopisze Używam tego produktu od: kilka dni Ilość zużytych opakowań: 1 bd nastepne!