Christian Dior Night Diamond (Puder prasowany nabłyszczająco - rozświetlający)

• 21 lipca 2009 o 10:18
    Sroczka :)
    Zaczne najpierw od opakowania które wywołało na mnie ogromne wrażenie Piękne stylowe, proste ale te diamenciki są cudowne! Puderniczka jest ciężka, ale to nie problem. Puder? Pięknie nabłyszcza, nałożony na kości policzkowe dodaje makijażowi lekkiego, ciepłego wykończenia. Mam odcień Pink ale nie jest wcale różowy. Ma lekki, przyjemny zapach. Stosuje puder na wielkie wyjścia, lub na codzień gdy chcę dodać cerze blasku. Polecam nawet dla samego opakowania. Używam tego produktu od: jakiegoś czasu Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1
    phdwao
    14 marca 2009 o 8:40
    Ziomowe migotki
    Bardzo lubię ten rozświetlacz. Nadaje drobinkową powałokę, po jego użyciu czujęsię jak królewna snieżka, daje laki typowo zimoey look, bo nie daje poświaty tylko drobinki.Opakowanie bardzo eleganckie, puder wart ceny! Używam tego produktu od:3 miesięcy Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1
  • 21 lutego 2009 o 12:35
    Strata pieniędzy
    Miałam krótko ten puder w odcieniu Beige Diamond,szybko się go pozbyłam,niestety.Za te pieniądze spodziewałam się czegoś znacznie lepszego.Efekt po użyciu tego pseudo-rozświetlacza jest niemal niewidoczny,nie robił z moją cerą zupełnie nic.Całkiem ładnie wyglądał tylko na mojej buzi w lusterku-7 krotnie powiększającym.Opakowanie wyglądało na solidne,ciężkie,metalowe,chyba to opakowanie jest warte 70% ceny.Tak jak uwielbiam kolorówkę Diora,tak ten puder to lekkie nieporozumienie.Nie polecam. Używam tego produktu od: Ilość zużytych opakowań:jedno miałam
  • 21 lutego 2009 o 12:08
    Produkt warty polecenia
    Puder jest świetny, używałam różnych rozświetlaczy, ale ten jest dla mnie idealny. Dopasowuje się do skóry idealnie, wtapia się w nia i podkreśla piękno, nie ma duzych drobinek, tylko male ktore idealnie rozpraszaja swiatlo. Jest świetny, trochę duzo kosztuje, ale jest warty tego. Używam tego produktu od:3miesiecy Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1
  • 2 stycznia 2009 o 17:36
    Rozświetlacz nie diament
    Zacznę od tego, że go kupiłam w docieniu Pink Diamond. Urzekł mnie efekt jaki ma modelka zwodniczo podobna do Kirsten Dunst, a szczególnie efekt na policzkach i łuku brwiowym taki szklisty przepiękny, każdy kto widział zdjęcie wie o co chodzi. Na początku opakowanie- nie lubie designu Diora jego opakowania począwszy od Princess Ring przez serie Dior Girlie aż po tę wyglądają jakby wyszły spod ręki Paris Hilton. Mają być dostojne eleganckie a są kiczowate, ale po opakowaniu nie sądźmy. Puder który ja mam jest dla cery bladej, ma lekko różowane zabarwienie tak srebrzysto różowawa mgiełka. PLUS za to że nie jest to brokat z serii stłukla nam sie bombka/pokaz Victorias Secret. To efekt Photoshopa, deliktnie rozświetla, bardziej niż nabłyszcza. Oczywiście gdyby nakladać więcej warstw byłby mocniejszyefekt ale kocham taki efekt subtelny. Podsumowujac jest to rozświetlacz jaki juz znałam nie żadne odkrycie, cena wPLN 315 wygląda jakby to miał być przełom w rozświetlaczach a to poprostu bardzo dobry rozświetlacz. I na nieskazitelnej cerze będzie się pięknie prezentował. Używam tego produktu od:Początek Grudnia Ilość zużytych opakowań:Pierwsze