Astor 16h Mineral Match, Podkład mineralny w pędzlu

asiaTM
    27 kwietnia 2014 o 23:39
    dość dobry
    używałam go już jakiś czas temu, ale zostawiłam puste opakowanie na "pamiątkę" tzn. że kupiłabym ponownie ;) dobrze kryje, fajna aplikacja pędzelkiem, fajna konsystencja, przystępna cena Używam tego produktu od: 1 rok Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 8 października 2013 o 10:18
    Szkoda, że go wycofali :(
    Uwielbiam... ale co z tego, już go nie można dostać. Używam odcienia 003. Żadnych drobinek w nim nie zauważyłam. Doskonale matuje, kryje niedoskonałości, nie zapycha, efekt utrzymuje się bardzo długo na twarzy... Szkoda, że już go nie ma. Używam tego produktu od: około 2 lat Ilość zużytych opakowań: w trakcie 6
  • 12 maja 2013 o 22:01
    Spoko, byłam zadowolona
    Mam obecnie drugie opakowanie - po części nie chciałam szukać innego podkładu, a po trochu byłam zadowolona. Słowa koleżanki gdy się nim pomalowałam: Ty się świecisz jak Edward (Cullen ze Zmierzchu). Mam chyba najjaśniejszy kolor, który na zimę jest za ciemny. Strasznie nie podoba mi się po dłuższym użyciu opakowanie, bo używam mało podkładu a z tym pędzelkiem jest to prawie niemożliwe. Produkt grzęźnie między włoskami i tam zostaje, przy następnym użyciu więc możemy się posmarować podkładem z poprzedniego wyciśnięcia. W obecnym opakowaniu to nie problem bo pędzelek odpadł prosto do...śmietnika potem trafił. Nie nawilża, za to lekko podkreśla suche skórki. Używam tego produktu od: 4 lata Ilość zużytych opakowań: 2 duże
  • 16 kwietnia 2013 o 20:16
    nie dla mnie
    Kupiłam go jak wchodził na polski rynek. Wybrałam odcień który idealnie pasował do mojej cery po lecie-kiedy twarz była opalona teraz już jest dla mnie za ciemny- mam odcień shade 007. Skóra po nim świeci się . Bardzo dobrze kryje. Ogólnie rzecz biorąc to nie jest kosmetyk dla mnie. Używam tego produktu od: dwa lata:-) Ilość zużytych opakowań: jedno w trakcie
  • 10 marca 2013 o 20:41
    Całkiem fajny ale nie do końca mi odpowiada
    Jestem zwolenniczką podkładów mineralnych. Ten jest całkiem dobry- dość dobrze kryje i matuje, długo się utrzymuje. Niestety dla mnie najjaśniejszy odcień jest zbyt ciemny. Połyskujące drobinki, które się w nim znajdują nie odpowiadają mi. Raczej poszukam czegoś innego. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 2 sztuki