Panasonic Grzebyk elektryczny do rzęs EH2351A503

Astro
    15 marca 2009 o 18:42
    Podkręca
    Muszę wziąć ten grzebyk w obronę - kupiłam skuszona opiniami o zalotce z sephory, a ponieważ kupowałam jeszcze szczotkę panasonic kupiłam ten grzebyk. Zalety: - podkręca rzęsy (trzeba przytrzymać z 3-4 sekundy) - ładnie wygląda (taka mała rzecz a cieszy) - rzęsy wyglądają na ciemniejsze (może mi się wydaje, ale czasem nawet wychodzę z domu bez wytuszowanych rzęs, bo rzęsy wyglądają ładnie) Wady: - cena (za cosik tak małego cena mogłaby być ciut tańsza) - faktycznie słabo rozczesuje - dość długo się nagrzewa (ale zazwyczaj go włączam w tym czasie maluje oko, a później grzebyk) Ogólne podsumowanie - nie jest to faktycznie rzecz niezbędna, ale cieszy, rzęsy wyglądają ładniej. Czy go kupię ponownie - lubię coś zmieniać i może wybiorę grzebyk sephory, nie wiem Używam tego produktu od: dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: nadal 1. :)
    zizou
    30 grudnia 2008 o 11:12
    Pfff.
    Kupiłam ten grzebyk bo chciałam czegoś, co rozczesze moje rzęsy, ładnie je podkręci. Wahałam się między zalotką a tym oto cudem. Wybrałam grzebyk bo producent obiecywał dodatkowo rozczesanie nawet wytuszowanych rzęs :rolleyes: Obietnice producenta można włożyć między bajki :] Grzebyk ten to taka durnostojka, która nie robi nic. bo ani nie rozczesuje włosków [niby jak? nie ma formy grzebyka tylko to płaska nasadka z wypustkami, i niby te wypustki mają rozdzielać i rozczesywać rzesy...], ani ich nie podkreca... Do dnia dzisiejszego żałuję, że dałam się nabrac na te piękne opisy i obietnice. Grzebyk laeży w czeluściach toaletki. A gdy tylko na niego spojrzę to krew mnie zalewa i myślę sobie, czy miałam jakieś zaćm ienie, czy co... Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno w użyciu, ale nigdy węcej już...