Avon Wish of Luck EDT

ZuzaMa
    4 grudnia 2014 o 12:07
    nic ciekawego
    Zapach tandetny, nietrwały, taki zwykły świeżak, mimo iż ma piżmo i wanilię w składzie co sugeruje, że powinien przypaść mi do gustu (choć trochę). Zbyt dużo czuć jabłka i cytrusów, które przytłaczają całą resztę. Kojarzy i się z tandetnymi zapachami z kiosku lub innego sklepu typu chińczyk. Stał na mojej półce z perfumami od jakiś 6-5 lat i nawet nie został w połowie zużyty, podczas ostatnich wiosennych porządków wylądował w drugiej toalecie jako odświeżacz. Używam tego produktu od: 6 lat? Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 22 marca 2014 o 14:34
    echa młodości
    Zapach mojej młodości, radośnie dziewczęcy, niewinny, pierwszy od Avonu. Jak na EDT niezwykle trwały, i na skórze, i na ubraniach. Tak pachniałam przez większą część czasów licealnych, kiedy marzyłam o dorosłości, kiedy pierwszy raz się zakochałam, kiedy zarywało się noce nad książkami i gadało z przyjaciółmi do samego rana przy muzyce Evanescence i hektolitrach coli. Długo był ,,moim jedynym i na zawsze". Intensywna jest początkowa nuta jabłek- na mój gust nie tylko zielonych, także tych dojrzałych i słodkich. Silnie dają po nosie cytrusy- bardzo orzeźwiająca mieszanka, musująca, tańcząca w upalne dni i migocząca w chłodniejsze. Lilie dodawały mu wdzięku, a porzeczka świeżej lekkości. Potem rozwijały się białe kwiaty- konwalie? jaśmin?, subtelnie i nienachalnie, w sam raz dla młodej dziewczyny. Używałam go bez względu na porę roku, zawsze się sprawdzał i teraz jego echa z zaskoczeniem odnajduję w ulubionej Womanity Muglera, jakby jego dorosłej wersji. Używam tego produktu od: kilka lat temu Ilość zużytych opakowań: jedno
    Figa634
    15 stycznia 2014 o 15:15
    Powiew świeżości
    Zapachy tego typu bardzo mi odpowiadają. Są idealne do używania na co dzień. Dobrze się z nimi czuję. Zapach jest lekki, świeży, niedrażniący. Taki sympatyczny :) Niestety jest też bardzo nietrwały, nawet jak na EDT z Avon. Czyję go tylko ok 2h przez co jest mało wydajny. Szkoda, że już go nie produkują... Używam tego produktu od: Kilku lat Ilość zużytych opakowań: 1 flakonik
    ofca133
    29 listopada 2013 o 16:32
    Może być - jak na świeżaczka
    Zapachów typu "świeżo mi i zielono" bardzo nie lubię, szczególnie na sobie, bo na innych osobach aż tak mnie nie drażnią. Wish of Luck też jest świeżakiem, ale - jak na mój nos - całkiem znośnym, bo nie wyczuwam tu często występującego w tego typu wodach ogórka. Jest jabłko, są cytrusy, jakieś kwiatki, chyba nawet ciut piżma i wanilii - dzięki temu od Wish of Luck mnie nie odrzuca, jak to niestety jest w przypadku innego zapachu firmy Avon: ogórkowo-trawiastego Perceive Dew. Na sobie Wish of Luck nosić nie chcę, bo to po prostu nie moja bajka, ale uważam, że miłośniczkom świeżych zapachów woda ta przyniesie sporo radości i ciut szczęścia (nazwa chyba zobowiązuje?). Używam tego produktu od: chyba 3 lat Ilość zużytych opakowań: testy
    Buraska
    30 października 2013 o 0:03
    Tak pachnie wiosna
    Uwielbiam ten zapach. Jest czysty i świeży jak poranna rosa. Kojarzy mi się z wiosną i budzącą się do życia przyrodą. Idealny na wiosnę i lato. Sprawdzi sie też w upały, bo przyjemnie orzeźwia. Używam tego produktu od: 4 lat Ilość zużytych opakowań: 2 po 50 ml