Kolastyna 12-godzinny Krem do rąk odżywczy z algami

alimka
    17 marca 2012 o 22:17
    na mnie nie działa
    Krem działa chwilowo, zaraz po posmarowaniu rąk odczuwałam dużą ulgę, natomiast już po 30 minutach ręce wracały do stanu wysuszenia. Dla mnie to trochę za krótko, ponieważ 8 godzin w pracy klepię w klawiaturę, nie mam ochoty odrywać się co 30 minut smarować rąk. Krem szybko się wchłania, nie pozostawia nieprzyjemnego uczucia tłustości, jest bardzo wydajny, a dodatkowo jest tani :) Używam tego produktu od: pół opakowania Ilość zużytych opakowań: 1/2 opakowania
  • 2 października 2011 o 18:52
    Przyjemny :)
    Kremik kupiony trochę przypadkiem w Auchanie za grosze. Zapach bardzo przyjemny, delikatny i świeży. Daje poczucie czystości dłoni :) Musze przyznać że krem bardzo wydajny Już mi się kończy ale mam go ponad pół roku Wystarczy wielkość groszku i dłonie są świetnie nawilżone i mięciutkie :) Jeśli da się go za wiele to długo wchłania i troszke się lepi Więc dla mnie optymalną wielkością jest właśnie malutka kropelka bo od razu się wchłania :) Nie wiem czy go kupię jeszcze ponieważ lubie próbować nowe kosmetyki :) ale kremik naprawdę godny polecenia Raz że ładnie dba o dłonie a dwa że tani jak barszcz :) tylko chyba trudno dostępny bo poza Auchanem go niestety nie widziałam ... Używam tego produktu od: Pół roku Ilość zużytych opakowań: konczę pierwsze
  • 29 stycznia 2010 o 17:44
    KDZS
    Krem Do Zadań Specjalnych - mój ulubieniec ;) Powróciłam do niego, po jakiś 9 miesiącach, podczas których chcąc nie chcąc, byłam zmuszona do testowania innych kremów jako że nagle tego kremu nigdzie nie mogłam znaleźć - zniknął z Rossmana i innych drogerii, ale ostatnio szczęśliwie udało mi się go kupić w Auchan. Zaczęłam go ponownie używać w trakcie używania nieszczęsnego kremu kokosowego Barwy, a potem również wraz z kremem z AVONu (któremu nie udało się do końca naprawić szkód spowodowanych ogromnymi mrozami). Kolastyna algowa (kiedyś zużyłam również opakowanie cytrynowo-glicerynowej, ale tamta wersja zasługuje na 3 gwiazdki w porównaniu z wersją algową) BARDZO szybko poprawiła stan mojej skóry, znikły zaczerwienienia, suchość skóry, zwłaszcza w pewnych upiornych partiach prawej dłoni ;), no i wróciły gładkie dłonie (dla mnie również zadbane dłonie to podstawa :p: ). Krem może być nieco za ciężki na lato, ale generalnie jest naprawdę odżywczy, świetnie regenerujący, ładnie pachnie, jest bardzo wydajny (i ta duża pojemność! 135ml), taniutki, no i ma obecnie ładniejsze opakowanie. ;) Jedyny minus to ostatnia utrudniona dostępność. No i może faktycznie do torebki się nie nadaje, ale generalnie jestem nim zachwycona i go polecam. ;) edit: od paru miesięcy znów go nigdzie nie widzę, a niestety nie udało mi się póki co znaleźć kremu na jego poziomie edit2: ZNÓW można go dostać w Auchan ! jestem wniebowzięta :D (rok 2011) - dodam jeszcze, że próbowałam również oliwkowego, który też jest dobry, jednak algowy cały czas wygrywa (również zapachem) Używam tego produktu od: wielu lat Ilość zużytych opakowań: wieeeeele, obecnie w trakcie kolejnego
  • 23 stycznia 2009 o 17:21
    Najlepszy i bardzo tani
    Mam ten krem a raczej jego resztki:) Krem jest zamknięty w dobrej tubce o pojemności aż 135 ml! Wg mnie to bardzo dużo i powinien starczyć na bardzo długi czas,mi wystarczył na ok.3 miesiące no może więcej:) Krem ma dobrą konsystencje, nie lepi sie dobrze sie rozsmarowuje ładnie i przyjemnie pachnie,nie nachalnie.Zapach bardzo przyjemny Dłonie nie są spierzchnięte,wrecz przeciwnie nawilżone,wygładzone bez bruzd czy tam czegokolwiek. Cena też jest zachętą.Kupiony w Rossmannie.Może kiedyś skuszę się na inną wersję zapachowa.Polecam warto! Ja jestem w 100% ZADOWOLONA.Świetny produkt za śmiesznie niską cenę :)Polecam bardzo serdecznie:)Używam tego produktu od: jakiegoś czasu,głównie nocą Ilość zużytych opakowań: 1,dzisiaj (algi) Niestety ale już zdążył mi się skończyć,byłam bardzo poztywnie zaskoczona.Polecam wszystkim!!!! Niestety,ale muszę go dzisiaj wyrzuć powód jest prosty: skończył mi się :)
    Tusio
    21 grudnia 2008 o 14:19
    fajny i za psie pieniadze
    nie spodziewalam sie,ze za takie smieszne pieniadze bedzie taki dobry. kremy do rak zuzywam w tempie ekspresowym-wychodze z zalozenia, ze zadbane dlonie to podstawa, bo nigdy nie wiadomo, czyja reke nam przyjdzie wkrotce uscisnac;) chroni na dlugo, nie trzeba wyciskac duzo. wchlania sie przecietnie. rece po nim sa sprezyste i mile w dotyku. przyjemnie pachnie. "morsko:) Używam tego produktu od:3 tygodni Ilość zużytych opakowań:1