Ziaja Nagietkowa, Tonik do twarzy

• 13 marca 2016 o 20:02
    bez zastrzeżeń, choć do ideału mu daleko
    Tonik ogólnie na plus. Jest tani, wszędobylski, wydajny. Odświeża skórę i tonizuje. Pachnie ładnie, nie podrażnia. Ma ładną szatę graficzną, choć wolałam stare opakowanie. W nowym nie widać zużycia . To dobry produkt, ale nie wyróżniający się niczym na tle konkurencji. Jest po prostu nijaki. Jeśli kiedyś zabraknie mi toniku, a ten będę mieć akurat pod ręką to do niego wrócę, ale nie zachwycił mnie na tyle, bym używała go cały czas. Używam tego produktu od: dwóch, może trzech lat Ilość zużytych opakowań: około 4
  • 19 września 2015 o 21:44
    Lepiej dołożyć i kupić doś lepszego
    Tonik jak dla mnie słaby, nie robi nic dobrego, czasem po jego użyciu wydaje mi się jakbym miała coś na twrzy - jakiś cięzki krem. Cięzko się go pozbyć, jakiś taki wydajny w miarę jest. Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 4/5 jednego opakowania
    kofi81
    24 kwietnia 2015 o 15:09
    Przyjemny.
    Uważam, że to bardzo przyjemny kosmetyk. Niezły skład, ładny zapach i niska cena. Na tę chwilę to moja ulubiona wersja składnikowo-zapachowa. Używam dwa razy dziennie, przed nałożeniem kremu. Sprawdza się bardzo dobrze - jestem zadowolona. Delikatnie nawilża skórę, koi, nie powoduje podrażnień. Niczego innego nie wymagam :) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno zużyte
    Sowa06
    15 kwietnia 2015 o 20:25
    Całkiem przyjemny
    Tonik nagietkowy jest trzecim tonikiem od Ziaji, jaki miałam okazję wypróbować. Kupiłam podczas wakacji, w bardzo małej miejscowości, gdzie zdobycie produktu tego typu graniczy z cudem, więc wzięłam z braku-laku. I tak troszkę przepłaciłam, są one po 4-5 zł, ja za swój dałam 6 z groszami. Od toniku wymagam lekkiego nawilżenia, żeby nie pozostawiał tłustego filmu, miło odświeżał np. w czasie upałów. Plusy: +Cena, bardzo tani +Całkiem wydajny, używałam go jednak z dużą przerwą, ale i za pierwszym i drugim razem starczył na dosyć długo +Przyjemnie odświeża +Lekko nawilża +Nie zostawia tłustej warstwy +Opakowanie, ładne, solidne +Sprawdził się do cery mieszanej +/- Zapach, mi się średnio podobał, ale na szczęście szybko się ulatniał Ogólnie szału nie robi, ot, zwykły, tani tonik. Używam tego produktu od: używałam łącznie z 1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno całe
  • 7 kwietnia 2015 o 16:52
    Genialne, ale...
    !Jestem recenzentem! Używam toników tylko po to, żeby uregulować pH po myciu twarzy. Nie oczekuję oczyszczenia itp. +cena +wydajność +dostępność +opakowanie +przywraca naturalne pH (widzę po zachowaniu mojej skóry) +jakoś tam oczyszcza z rana Minusów nie ma :) Mam taką trochę alergiczną i wrażliwą skórę, więc muszę sięgać po specyfiki, po które \\\\\\\'normalny\\\\\\\' facet by nie sięgnął z własnej woli. Polecam szczerze, z resztą jak wszystkie inne toniki Ziai (oprócz aloesowego, mnie uczulił). Aha, zapomniałem, że jest jedno ALE. Tym ALE jest to, że ten tonik jednak nie robi z moją skórą niczego godnego uwagi, ale tonik nie ma takiej mocy sprawczej, więc nie oczekuję tego od niego. Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: bardzo dużo