Rival de Loop Selection, Serum Intensive Firming Concentrate (Serum intensywnie liftingujące)

• 30 grudnia 2013 o 22:09
    Skuteczne serum, choć kłopotliwe
    Serum ma za zadanie odmładzać naszą cerę i tak w skrócie powiem: spełnia swoje zadanie, warto zwrócić na niego uwagę w Rossmannach. Niestety konsystencja nie jest typowa dla serum, to jest raczej takie mleczko, pozostawia na skórze wyczuwalną powłokę, dlatego na dzień nadawałoby się tylko dla cer suchych. Ale działa. Ja nakladałam serum na noc, pod krem, albo w większej ilości samo, i już po kilku użyciach widać efekty - od razu cera jest rozjaśniona, rozświetlona, gładsza; po dłuższym używaniu przebarwienia znikają, skóra jest bardziej sprężysta, wygląda młodo, zmarszczki spłycają się. Zapach jest trochę nachalny, taki mydlano-perfumiasty, ale nie jest to nic nieprzyjmnego. W promocji można go kupić za ok.18 zl, a naprawdę serum dorównuje produktom za 30-50 zł, polecam bo działa:) Używam tego produktu od: 3-4 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 pełne opakowanie
  • 29 maja 2012 o 15:41
    droga przez mękę
    Kupiłam go w promocji na dzień kobiet, i załuję bardzo. Serum jest bardzo nieprzyjemne w użyciu, bo jest tłuste , ciężkie, błyszczy się i nie wchłania. Zawiera filtry UV o nieokreslonym spf, wiec na noc odpada, a na dzien zachowuje sie na skorze jak typowy krem z wysokim filtrem- pozostawia niemiłą, blyszczaca warstwe. Plus: + ma różne dobre rzeczy w składzie + nawilża +chyba poprawia stan skóry, lekko rozswietla skórę ( nie chodzi mi teraz o blyszczenie bo to swoja drogą ;) ) +higieniczne i wygodne półprzezroczyste opakowanie z pompką, widać dokładnie ile produktu jeszce zostało Minus: - blyszczy się - na pewno nie jest to lekkie serum, tylko raczej dość ciezka emulsja, wieczorem pod prysznicem czułam, jakbym zmywała warstwe kleju z twarzy -zawiera filtry, wiec uzywanie na noc odpada, a uzywanie na dzien mnie irytuje gdy nie znam dokladnego SPF -BARDZO mocne perfumowane,zapach jak tanie pseudoeleganckie perfumy -raczej niewydajne ( na szczescie) Kupiłam je bo chciałam cos lekkiego, nazwa "serum" sugerowała lekki kosmetyk nadający się pod krem. Na to cudo kremu absolutnie nie da sie polozyć, bo juz samo w sobie jest ciezkie. Moze sprawdziloby sie u starszych ode mnie osob (mam 26lat), ze sucha skora, ktorym lekko blyszczaca cera nie przeszkadza. Co do właściwości pielegnacyjnych to ciezko mi ocenic, ale uzywanie bylo bardzo nieprzyjemne i ostatecznie zuzylam je do szyi. Gdyby nie to ze zawiera filtr to stoswalabym na noc i po klopocie, ale nie mam zamiaru bez potrzeby obciazac skory podczas snu. Filtry chemiczne sa dosc kontrowersyjne nawet uzywane w dzien. Ogółem: nie dla mnie, dla kogos innego moze okazać się dobre. Używam tego produktu od: dwa miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 3 lipca 2011 o 0:37
    tanie ale świetne
    Serum jak dla mnie jest fantastyczne. Według opisu producenta należy je stosować rano i wieczorem. Ja stosuje tylko rano z racji tego że na noc używam kremu złuszczającego (walczę z trądzikiem). Serum ma dość mocny ale ładny zapach który jednak po chwili się ulatnia. Na serum stosuje dowolny krem na dzień oczywiście z filtrem i moja skóra to uwielbia :) Jest ładnie nawilżona, ujędrniona, pełna blasku i co najważniejsze nie mam suchych skórek ! :D Tanie i bardzo dobre serum. Polecam :) Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie 40 ml