JLO Jennifer Lopez Live Platinum EDP

• 18 maja 2014 o 0:03
    Ogromne rozczarowanie...
    Po Live, które należą do moich ulubionych, ten jest ogromnym rozczarowaniem. Zapach bez wyrazu. Kwiatowo-owocowy z nutą słodyczy, stereotypowy, niczym niezaskakujący. Zamknięty w buteleczce inspirowanej płatkami śniegu, efektownie prezentującej się na toaletce. Używam tego produktu od: 2010 roku Ilość zużytych opakowań: 1: 50 ml
  • 15 listopada 2011 o 13:50
    nijaki
    taki nijaki . Sama nie wiem co napisac- pachnie tanizna niestety :( bylam bardzo ciekawa marcepana (poniewaz wystepuje w skladzie , nie wiem dlaczego w recenzji nie jest uwzgledniony) .........jednak nie czuje ani marcepana ani karmelu. Czuje tylko zwiedłe kwiatki (polane sokiem z grejpfruta?) .....to nie to ...J Lo mnie zaskoczyla tym razem bardzo negatywnie ...:( A mam az całe 50 ml ...:( nie wiem, moze bed ecodziennie uzywac i sie jednak przyzwyczaje , moze wydobede z tego zapachu jakas głebie ;) Używam tego produktu od: kilka dni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego 50ml
  • 11 listopada 2010 o 21:01
    Słabizna
    Zapach banalny i prosty. Mimo składu na mnie pachnie jak taki byle jaki kwieciuch. Nic się nie zmienia, niczym nie zaskakuje. A już na pewno nie przypomina płatków śniegu. Szkoda atramentu na więcej słów;) Używam tego produktu od: 1 dzień Ilość zużytych opakowań: psiknięcia w drogerii
    Kamlisa
    15 lutego 2009 o 9:03
    nie mój
    Trudno mi go jednoznacznie ocenić, choc jestem pewna, ze go nie kupię ;) Nie jest mój, z całej serii - podoba mi sie tylko Live Luxe :) Zapach kwiatowy z elementami słodyczy, na mojej skórze dośc zmienny, co mi sie rzadko zdarza. Raz wyczuwam cytrusy, raz karmel, zawsze kwiaty...Rzeczywiscie biało i dośc chłodno, ale to moze kwestia sugestii i reklamy...Intensywnośc srednia, trwałośc srednia. Nie polecam, nie zniechęcam i tak kazdy musi wyrobic sobie własna opinię ;) Używam tego produktu od:2 tygodni Ilość zużytych opakowań:w trakcie odlewki