Eveline Cosmetics Jungle Show, Głęboko nawilżający błyszczyk do ust

ajmanjs
    29 grudnia 2011 o 23:33
    za bardzo się klei.
    Kupiłam go za sprawą opakowania którym byłam oczarowana, oraz za sprawą koloru, taki mleczny róż. Ładnie pachnie, ale tylko wtedy gdy go odkręcimy, po nałożeniu na ustach, daje chemiczny smak, że znieść się go nie da.. Klei się strasznie, o matko! Aż się czasem wytrzymać nie da, poza tym, podczas wiatru bardzo często mam pełno włosów za sprawą jego kleistości.. Jest trwały, ale ma to na pewno znaczenie, że się tak klei i prędko z naszych ust nie zniknie. Wytrzymuje w miarę picie i jedzenie. Nie wysusza ust. Szału nie ma. Używam tego produktu od: czerwień 2011 Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 29 września 2011 o 16:31
    Cudowny!
    Ten błyszczyk mnie zaskoczył i to bardzo pozytywnie :) Nie byłam przekonana nigdy do firmy Eveline, ale teraz zmieniam zdanie. Muszę przyznać, że na początku denerwowała mnie bardzo gęsta konsystencja błyszczyka. Teraz jednak jestem z niej zadowolona, bo to dzięki niej on tak długo utrzymuje się na ustach. Przy tym jest niedrogi i ślicznie pachnie. Na pewno jeszcze kupię. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 6 sierpnia 2011 o 12:12
    dość dobry
    Kupiłam ten błyszczyk, gdyż bardzo spodobało mi się jego opakowanie z motywem "zeberki". Sam błyszczyk okazał się być w porządku. Nadawał ustom ładny kolor, dość długo się utrzymywał. Błyszczyk miał ciężkawą i lepką konsystencję. Nie wysuszał ust. Niestety, miał tendencję do zbierania się w kącikach i rolowania. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jedno
    anerzka
    20 lipca 2011 o 20:42
    spoko :)
    Gęsty, treściwy, transparentny bez drobinek. Jest dosyć tłusty, więc się dobrze utrzymuje (jak na tę cenę) no i bezproblemowy w zimie. Nie wysusza ust, nie jest zbyt "wodnisty". Na pewno kupię go jeszcze nie jeden raz! Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: dwa
  • 20 marca 2011 o 14:29
    świetny!
    Kupiła go sobie moja mama. Nie spodobał się jej, więc mi go dała. A ja byłam przez kilka pierwszych dni uwiedziona nim. Jako, że miał być nawilżający, nie używałam pod niego pomadki ochronnej [a zawsze stosuję, przed użyciem błyszczyka] i to był błąd. Po jakimś tygodniu moje usta były w okropnym stanie. Przez suche skórki błyszczyk na ustach wyglądał brzydko. W sumie to moja wina, bo ja wiem, że moje usta są bardzo wymagające i czy to zima czy lato, codziennie potrzebują ukojenia jakiegoś balsamu (choćby pomadki za złotówkę, byle je tylko natłuścić). W każdym razie błyszczyk odstawiłam i leżał sobie w kosmetyczce przez jakieś pół roku, może nawet więcej. Jakoś tak ostatnio robiłam segregację kosmetyków i sobie o nim przypomniałam. Posmarowałam usta balsamem i nałożyłam błyszczyk. I znowu to samo: ten błyszczyk jest piękny. Mam czerwone usta, takie bardzo ukrwione. W sumie nigdy mi to nie przeszkadzało i używałam błyszczyków bezbarwnych albo takich z lekkim brokatem, ale ostatnio spodobały mi się jasne usta i teraz szukam łososiowych [jak właśnie ten] i beżowych. Wracając do tego błyszczyka, to właśnie jego szukałam. ;) Wszyscy mówią mi, że mam ładne usta i pytają jakiego błyszczyku używam. Gdy maluję się przy koleżankach, opakowanie bardzo przykuwa uwagę. Mi się podoba, takie dziewczęce, w sam raz do szkoły. Błyszczyk utrzymuje się ponad godzinę, co mi oczywiście jest na rękę, bo po każdej lekcji można się poprawić. Pachnie jak guma balonowa (przynajmniej mój - 551). Napisy z opakowania się nie ścierają, jak w niektórych z Eveline. Jedynym minusem jest to, że na początku się klei, ale potem jest okej, no i to wysuszenie ust (ale nie traktuję tego jako minus, bo z moimi ustami większość pomadek sobie nie radzi, a co dopiero taki błyszczyk). Jestem zadowolona i jeśli nie znajdę czegoś w podobnym odcieniu, kupię następny. :) Używam tego produktu od: 7 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego