Euphora Absolu Revelation, Puder rozświetlający

Grazin
    16 października 2009 o 15:31
    dziwne kolory, dobre krycie
    kupiłam ten puder w lecie abuby uzywac go do wykonczenia makijazu. ma bardzo fajna konsystencje, jednak kompletnie nie trafiłam z kolorem ktory mam wrazenie zmienia się po nałozeniu na twarz;/ docyś dobrze kryje, nie matowi ale nie takie jego przenzaczenie. ma rozświetlać. Szczerze powiem ze gdy pierwszy raz nałozyłam go na twarz to się przeraziłąm! wyglądałam jak trup! kolor skóry zrobił sie ziemisty z lekkim połyskiem, ale to njprawdopodobniej wina źle dobranego odcienia, wiec nie zwalam tego na kosmetyk. jest w porzadku ale raczej go nie kupie, u mnie puder ma przede wszystkim zmatowić cerę. Używam tego produktu od:2 miesiecy Ilość zużytych opakowań:1
    toothyy
    9 lutego 2009 o 0:29
    Czy mineralny?
    Uwazam, ze jest do dobry produkt, dla mnie jak narazie najlepszy z pudrow w kamieniu. (owczywiscie jak na swoja niska cene) Jest to pierwszy puder, jaki spotkalam, ktory dziala jak fluid. Pokrywa wszelkie niedoskonalosci, buzia jest rozswietlona. Fakt - przesusza. Ja z cera mieszana, stosuje przed nalozeniem go krem nawilzajacy, czego nie robie przy uzywaniu pudrow w kremie. Mineralny to on nie jest - nie wiem dlaczego producent podal bledna informacje, ze jest on mineralny, skoro na pierwszym miejscu w skladzie ma talk.(z reszta, purdy mineralne sa 2-3razy drozsze...) Fakt faktem, ze odkad odstawilam fluid, moja cera znacznie sie poprawila, mam mniej problemow z cera, prawie sie nie swieci w strefie T, nawet gdy go nie mam na twarzy, NIE ZAPYCHA POROW co do wydajnosci - ja go nakladam na cala twarz, wiec konczy sie szybko i dla mnie jest on naprawde malo wydajny;/ Pozatym, uwazam ze lusterko w nim nie jest do niczego potrzebne, mogliby zrobic wersje bez niego, ktora bylaby tansza, bo i tak za kazdym razem puste opakowanie ląduje w koszu, nie jestem kolekcjonerka lusterek z pudrow;p I "gąbeczka" ktora jest dołączona nie jest zbyt wygodna, a przy tym szybko przestaje byc "mechata". Pomimo tych niewygodnosci napewno bede do niego wracac;) Kupuje odcien "opalony" i dla mnie jest idealny.. Używam tego produktu od: 4 miesiace Ilość zużytych opakowań: 5
  • 7 lutego 2009 o 20:40
    lepszy ze średniakowej półki:)
    Zakupiłam puder ponieważ chciałam mieć mineralny żeby nie zapychał cery. Ogólnie jest spoko, tylko niestety za ciemny odcień wybrałam chyba.... Nie mam jasnej cery a powinnam wziąć najjaśniejszy, tak myślę. Jest lekki nie czuje się go na twarzy. Jedyny minus za wysuszanie, do suchej skóry moim zdaniem się nie nadaje. Suche strefy nakładam pędzlem a nie gąbeczką żeby się jeszcze bardziej nie wysuszyła. Można spróbować ale dla mnie nie jest aż tak rewelacyjny, może żebym ten jaśniejszy odcień wzieła...echh:/ ...acha! wydajny! Używam tego produktu od: 3ci miesiąc Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1