Sephora Hair Nutrition Repair Mask (Regenerująca maska do włosów suchych)

• 13 grudnia 2011 o 11:45
    dlaczego ją wycofali ? :(
    Bardzo lubię tę maskę, za wielu powodów : +włosy po niej są bardzo odżywione, lśniące i zadbane +ułatwia rozczesywanie +łatwo całą zużyć ( zaleta opakowania) +wydajna +miły zapach +ma przystępną cenę ( w porównaniu z Fekkai:)) Wczoraj chcialam kupić ponownie, lecz niestety już jej nie produkują. Czekam na następce...
    salata9
    22 lipca 2011 o 19:12
    rewelacja
    Kupiłam maskę na wyprzedaży za 12 zł. jest rewelacyja, bardzo wydajna, w miarę łądnie pachnie, idealnie wygładza włosy i ułatwia rozczesywanie, beza zastanowienia kupię ją ponownie, naprawdę fajny produkt. Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    kierwa
    13 marca 2011 o 12:45
    Domestos
    Weszłam do Sephory po podkład, wysłam też z tą maseczką. Szukałam do włosów jakiejś dobrej taniochy, więc kupiłam tę odżywkę. W opakowaniu pachnie Domestosem, Cifem albo czymś innym do czyszczenia toalet, jednak nic, co ludzkie, nie jest mi obce; zapach ten nie kojarzy mi się niemiło, bo takich czynności, jak szorowanie wanny, kibla, płytek, zlewu, kranu... czegokolwiek... nie wykonuję. :) W każdym razie po nałożeniu na włosy zapach zmienia się w mniej domestosowy. Bardzo ładnie wygładza, nabłyszcza, czuję się tak, jakbym była fontanną - czyste i lśniące włosy oblewają mi ramiona, piersi, plecy. Lubię tę maskę. Używam tego produktu od: niedawna Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 21 listopada 2010 o 21:51
    KWC
    Bardzo długo szukałam czegoś co pomogłoby mi odbudować moje zniszczone włosy i znalazłam :) Dodam, że używam wraz z szamponem. Włosy się błyszczą, końcówki przestały się rozdwajać, łamanie włosów zostało ograniczone. Ten specyfik ułatwia też rozczesywanie moich długich, plączących się włosów. Na szczęście wziełam odrazu dwa opakowania (promocja :)).Używam tego produktu od: 2,5 miesiąca Dodam, że maseczkę trzymam ok 15 min na włosach owiniętych zazwyczaj folia i ręcznikiem. Maseczki używam przy każdym myciu włosów. Ilość zużytych opakowań: kończę 1
  • 31 października 2009 o 20:26
    ja ją lubię
    Bardzo lubię tę maskę. Mam włosy długie. Myje je, suszę i prostuje codziennie więc wymagają szczególnej opieki. Ten produkt spełnia moje oczekiwania: odżywia włosy, nawilża je i sprawia że są miękkie i delikatne w dotyku. Niestety nie jest to efekt który utrzymuje się jakoś specjalnie długo, ale biorąc pod uwagę jak maltretuję swoje włosy to nie jest źle. Ja polecam. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1