Gosh Quattro Eyeshadow Poczwórne cienie do powiek

EwaMS
    26 sierpnia 2018 o 23:46
    ładne kolorki
    Cienie dostałam w prezencie dwukrotnie (odcienie brązów, pomarańczowy/ciemnozielony). Było to moje pierwsze doświadczenie z tą marką i się nie zawiodłam :) Uważam, że są bardzo dobrej jakości i starczają na bardzo długi okres czasu. Nie osypują się i łatwo dają się aplikować. Tworzą ciekawy efekt i dają ładne kolorki - wszystko zależy co kto lubi, dla mnie strzał w dziesiątkę. Długo się utrzymują na powiece. Po użyciu dwóch zestawów skusiłam się na kolejne cienie Gosha, a to chyba najlepsza rekomendacja ;) Jestem im wierna do dziś..
    Zalety:
    • nie osypują się
    • ładne kolorki
    • dobrze się maluje
    • dobra jakość/ długo się utrzymują po aplikacji
    • wydajne
    Wady:
  • 7 lutego 2016 o 9:57
    W porządku, ale...
    Miałam kilka paletek tych cieni (trochę ze starej wersji i nowej, wybaczcie, że uogólniam)... Muszę powiedzieć, że brązy są trochę nudne (z kilku rodzajów brązów spodobała mi się może tylko jedna paletka). Bardziej przypadły mi do gustu te żywsze kolory, a najbardziej to zestawienie z żółtym, stonowanym różem (połyskującym jakoś na złotawo) i dwoma fioletami [nie pamiętam nazwy, bo pościerało mi się trochę z opakowania przez tyle czasu użytkowania]. Z innej, bardzo podobał mi się jedynie ciemny szmaragdowy. Fiolety ujdą, choć wydaje mi się, że są zbyt błyszczące. Cienie są bardzo dobrej jakości , trzymają się nawet cały dzień na oku (bez bazy) i są megawydajne. Podoba mi się opakowanie porządne, grube tworzywo (żeby nie powiedzieć "plastik" =) i to, że ma aplikator w zestawie. Poza tym szmaragdowym, nie zauważyłam spektakularnego krycia. Dzięki nim możemy uzyskać raczej lekki, naturalny lub średnio "mocny" makijaż (heh, dobre dla tych, które nie znają umiaru w nakładaniu makijażu oka...z nimi nie da się przesadzić =) Ale CENA ODSTRASZA! Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: ok 6 szt, żadnej paletki nie skończyłam
    madzi0r
    23 marca 2015 o 14:17
    Q 51 Angel Dust - ok
    Cienie dostałam w prezencie i paleta kolorystycznia nie do końca mi odpowiada. Używam tylko cienia jasnoróżowego oraz żółtego do rozjaśniania kącików oczu. Oprócz tego w paletce są kolory fioletowy i ciemna zieleń. Plusy - kolory z dobrą pigmentacją - w czasie dnia stapiają się ze sobą - dobrze się rozprowadzają - nie osypują się - nie kruszą się - mają przyjemną konsystencję Minusy - brak matowych cieni w zestawie (ale tak jak pisałam, to był prezent, więc nikoniecznie jest to mocny minus) Ponieważ cienie są naprawdę fajne, planuję spróbować innej gamy kolorystycznej, aby się w tym utwierdzić :) Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1/4 opakowania
    Tiarqa
    20 marca 2014 o 9:20
    Paletka brązowa Q22 Driftwood - rewelacyjna
    Ja posiadam paletkę Q22 Driftwood - są to bardzo delikatne odcienie brązu, idealne na dzień. Paletka ta zawiera same perły, aczkolwiek nie jest to perła mocno rzucająca się w oczy, a delikatna i subtelna. Na temat tych cieni nie będę się długo rozpisywać, napiszę tylko że są naprawdę dobrej jakości - mają genialną kremową konsystencję, świetnie się je nakłada na powiekę (używam pędzli), dobrze się je rozciera i łączy ze sobą. Cienie nie osypują się w trakcie aplikacji a w ciągu dnia oczy nie wymagają żadnych poprawek, bo cienie nałożone na powieki rano, trzymają się cały dzień. Jedynym minusem tych cieni to cena! Trochę wysoka (45zł) i serce boli przy ich zakupie, no ale ich jakość mnie zadziwiła a szczególnie ta mega kremowa, gładziutka konsystencja. Jeszcze nie spotkałam się z tak dobrymi cieniami. Nie wiem jak inne kolory cieni z tej serii ale te brązy są rewelacyjne i godne polecenia Używam tego produktu od: ok. miesiąca Ilość zużytych opakowań: znikoma ilość pierwszego opakowania
  • 16 stycznia 2014 o 12:48
    I tak i nie - brązowe cienie
    Kupiła tę paletę pod wpływem impulsu. Cienie są kremowe, dobrze się nakładają na powiekę, ładnie rozcierają i łączą ze sobą, nie zostawiając tzw. "łysych placków". Pokilku godzinach (ok.4) makijaż wymaga poprawy - zbierają się w załamaniu powieki. Spośród 4 odcieni dwa są matowe z delikatnymi mieniącymi się drobinkami, natomiast pozostałe dwa są perłowe - dla mnie zupełnie nieakceptowalne. Dlatego daję 3. Ogólnie warte polecenia. Makijaż nimi wykonany jest subtelny i elegancki. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego