Ziołolek Linomag, Balsam dla dzieci i niemowląt

milosza
    8 marca 2016 o 18:37
    Zawiodłam się
    Linomag znam od lat, używałam i nadal używan Bobo A+E jest rewelacyjny. Skusiłam się niedawno na balsam ale niestety rozczarował mnie. Ciężko się wchłania, ciało dziecka przykleja się do ubranka. Z mocno przesuszoną i szorstką skórą mojej córeczki nie bardzo sobie poradził. Używam tego produktu od: Miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 duże
  • 17 kwietnia 2010 o 1:57
    Pod ręką
    Przynosi mi ulgę i jest pod ręką w ciągu dnia. Praktycznie po każdym myciu rąk go stosuję, chwilkę odczekam bo wchłania się stosunkowo dobrze. Łatwa aplikacja choć może wylewa się ciut za dużo jak na dłonie więc rozcieram także na nadgarstki. Dzięki tej emulsji nie mam przesuszonych skórek wokół paznokci a dłonie wyglądają estetycznie. Wiadomo emulsję można dokładniej rozetrzeć i szybciej się wchłania niż krem (a krem Linomag A+E używam na noc bo wiadomo jest treściwszy). Jest niezwykle łagodna i bardziej kojąca przy atopowym swędzeniu niż drogeryjne i apteczne kremy. To moje ostatnie odkrycie w walce z wiecznie suchymi swędzącymi dłońmi. To moje 1 opakowanie emulsji. Kremik 50ml zużyłam w ok 7-10 dni, na dłonie i stopy. Kupiłam w Naturze i aptece. Używam tego produktu od:4 dni Ilość zużytych opakowań:pierwsze
  • 7 marca 2009 o 21:49
    Naturalne cudo
    Bardzo dobra emulsja, już po pierwszym użyciu czuć ulgę suchej skóry. Po kilku dniach regularnegho stosowania moja skóra na nogach była gładka i nawilżona. Niestety produkt ma minus cieżko się wchłania jakby się "mydliła". Używam tego produktu od: kilka tygodni Ilość zużytych opakowań: 1