IsaDora Velvet Touch (fluid do cery suchej/normalnej)

Tawima
    29 grudnia 2013 o 16:22
    Taki sobie
    Podkład taki sobie. Nawet nie bardzo wiem jak go Wam przedstawić - taki nijaki. Nie jest zły. Nie uczula. Kryje bardzo słabo, trochę wyrównuje koloryt, nie jest widoczny na twarzy i nie wysusza. Ale nie jest też dobry - o jakiejś pielęgnacji czy nawilżeniu nie ma mowy. Także o kryciu choćby średnim, które przecież obiecuje producent! W dodatku trochę ciemnieje i bardzo szybko znika z twarzy. Ogólnie mówiąc - można wypróbować - krzywdy nie zrobi, ale absolutnie nie jest wart swojej ceny. Używam tego produktu od: 1 roku Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 19 grudnia 2012 o 14:48
    dobry kolega
    dobry kolega - ale nie bliski przyjaciel. spełnia wszystkie funkcje na mojej bezproblemowej cerze ale jest drogi. Moja skóra nie wymaga jednak aż tak drogich produktów bo dobrze sprawdzają się na niej też inne pomiędzy którymi nie widzę różnicy, ale mogę polecić. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 op 30 ml
    mlonek7
    11 stycznia 2012 o 11:30
    Lubimy sie:)
    Zaprzyjaznilam sie z kolorem 41 Sand Beige. Lubie jego plynna konsystencje,na poczatku troszeczke draznil mnie zapach,ale da sie do niego przyzwyczaic:) Doskonale sie rozprowadza,szybko stapia sie ze skora,nie podkresla suchych skorek,ladnie wyrownuje koloryt i daje fantastyczne aksamitne wykonczenie. Nie mam zarzutow rowniez do wlasciwosci kryjacych, nie wymaga stosowania pudru do wykonczenia. Jest dosyc wydajny. Nie tworzy efektu maski,utrzymuje sie na buzi ladnych kilka godzin. Jedyny \'zarzut\' to to ,ze troszke jednak ciemnieje na buzi i trzeba uwazac by nie przesadzic z iloscia nakladanego podkladu bo mimo tego,ze ladnie stapia sie ze skora,to potrafi rowniez wygladac dosyc nienaturalnie i ciezko. Używam tego produktu od: 4 miesiace Ilość zużytych opakowań: 1 koncowka
  • 13 lutego 2011 o 0:13
    Najlepszyyyyyyyy:)
    Jest Po prostu rewelacyjny.Extra się go rozprowadza a jeszcze idealnie dopasowuje się do cery.Na początku też nie byłam nim zachwycona ale gdy go skończyłam i kupiłam inny włogóle nie byłam zadowolona i ciągle wracam do niego.Naprawde swietnie się wtapia w buzie można nakładać go spokojnie nawet trzy warstwy i tak nie robi maski a co do tego że go nie widac to rewelacja bo chyba kazdemu zalezy aby twarz wygladała zdrowo naturalnie.Oczywiście każy ma inną cere ale do mojej jest rewelacyjny tym bardziej dlatego że wyskakiwał mi krosteczki a po nim wszystko ustało.Nie zatyka porów.PoLECAM REWELACYJNY Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: 2 w tarkcie 3
  • 5 maja 2010 o 21:30
    Jestem zła, że wydałam kasę!!!
    Czytam i jestem zaskoczona tyloma pozytywnymi opiniami. Żałuję, że kupiłam ten podkład głównie dlatego, że nie widać go WCALE na buzi. Nałożyłam trzy warstwy, czułam się już mało przyjemnie, a niczego nie zatuszował, nie zakrył niedoskonałości i nie wygładził cery. Koszmar, bo po chwili wyglądałam jak po użyciu nabłyszczacza!!!!!! Na koniec- po kilku godzinach podkład całkowicie ulotnił się z buzi. Zdecydowanie szkoda na niego tyle pieniędzy! Używam tego produktu od:tygodnia Ilość zużytych opakowań:1