L'Oreal Paris Lash Architect Waterproof

• 22 marca 2013 o 23:49
    Fifty/fifty.
    Dostałam go od cioci z Niemiec. Raczej nie przepadam za wodoodpornymi maskarami, bo mam problem z ich zmywaniem. A ta maskara była wątpliwie wodoodporna. A dlaczego ? Przy zmywaniu makijażu faktycznie była nie do zdarcia, dużo mi zajęło, aż nie zmyłam jej całkowicie. Jednak jak któregoś razu płakałam i wycierałam oczy chusteczką, o dziwo znalazłam na niej ślady maskary. Poza tym maskara ładnie wydłużała i pogrubiała rzęsy. Ale tą swoją "wodoodpornością" mnie zniechęciła. Mimo to moja siostra lubiła mi ją podkradać i bardzo ją sobie chwaliła. Być może skusiłabym się na nią, jednak w wersji niewodoodpornej. Szkoda tylko, że ceny l'orealowych maskar nieco odstraszają. Używam tego produktu od: dawna Ilość zużytych opakowań: jedno
    stillka
    1 marca 2013 o 20:18
    Bardzo dobry tusz :)
    Super tusz moim zdaniem :) Ladnie wydluza i pogrubia rzesy. Nie osypuje sie ani nie odbija na powiece. Mialam go juz jakis czas temu, teraz uzywam innego tej samej firmy. Z jednym minusem i za to pol gwiazdki w dol - testowany na zwierzetach :( Używam tego produktu od: mialam raz ten tusz i juz go zuzylam Ilość zużytych opakowań: jednen caly tusz zuzyty
  • 5 stycznia 2012 o 16:20
    Przereklamowany!
    Nie wiem skad tyle pozytywnych opinii, moze to ja trafiłam na jakąś kiepską partię towaru... Jak dla mnie produkt- katastrofa. Skleja rzęsy, rozmazuje się, kruszy, na dodatek próbując zmyć resztki (przeznaczonym do tego preparatem) straciłam sporo rzęs. Zarówno ja, jak i moje rzęsy chcemy szybko o nim zapomnieć!
  • 29 lipca 2011 o 10:04
    Najlepszy
    Wariant niewodoodporny to mój KWC. Wodoodpornego używam rzadziej, ale zawsze z zadowoleniem. Jak niewodoodporny jest wyraziście czarny, za jednym pociągnięciem - ciemne, delikatne, wydłużone rzęsy, po kilku pociągnięciach - mocniejszy efekt. Nigdy się kruszy, nie zostawia cieni, dobrze się zmywa i nie rozmazuje, nigdy nie wysechł w opakowaniu. Świetna szczoteczka i konsystencja.
  • 24 czerwca 2011 o 21:05
    Bardzo dobry
    Tusz godny polecenia, mam po nim długie rzęsty, nawet parę osób mi się pytało czy doklejam sztuczne, bardzo trwały, nie osypuję się, nawet na drugi dzień widać że rzęsy były malowane. Polecam. Używam tego produktu od: Dwóch tygodni Ilość zużytych opakowań: pierwsze w trakcie