Clarins Masque Purifiant Eclat [Pure and Radiant Mask with Pink Clay] Maseczka z różową glinką

• 8 stycznia 2012 o 11:47
    na tak ale bez szału
    Dostałam tą maseczkę, jeśli sama miałabym za takie małe puzderko zapłacić ponad 100zł nie wiem czy w wieku 18lat bym się na to rzuciła :) więc pierwszym minusem jest cena..a jakość? no właśnie, przeciętna.. gdy ją dostałam na twarzy miałam kilka wielkich pryszczy, od razu zastosowałam, efekt? skóra w ładnym kolorycie, może lekko podsuszone pryszcze, to wszystko, po następnych użyciach to samo, bez rewelacji, JEDNAK wielkim PLUSEM jest to że odkąd jej użyłam nie pojawił mi się żaden nowy syf :) i oby tak dalej nie zapeszając :D ogólnie na -4 Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 9 listopada 2010 o 21:20
    Dobra maseczka
    Fajna, delikatna maseczka oczyszczająca. W żadnym razie nie podrażnia, poleciłam ją nawet mojej nastoletniej kuzynce. Ja stosuję ją raz w tygodniu, nie czyście kto wie jak głęboko, to dobrze - nie wyżera skóry:) Pachnie ładne, tak samo jak Ultra-matte Rebalancing Lotion tej samej firmy. Skóra jest po niej rozjaśniona. Ogólnie, niezła:) Używam tego produktu od: daaawna, chyba roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie drugiego
  • 17 sierpnia 2010 o 11:15
    SUPER
    Odkrylam ja niedawno,a to dlatego,ze nigdy nie mialam przekonania do rozowej glinki. Kiedys po jej uzyciu mialam czerwona twarz jeszcze 2 godziny po aplikacji;)dlatego omijalam ta maseczke szerokim lukiem;) Coz,pewnego dnia ciekawosc zwyciezyla i poprosilam o testerek. Konsystencja bardzo przyjemna,latwa w aplikacji,zapaszek tez-taki relaksacyjny-nic chemicznego. Maseczka nie zastyga tak jak pozostale glinki,mozna spokojnie wziac kapiel bez skorupy na twarzy;) Zmylam ja po okolo 20 minutkach...efekt jest swietny! Pory oczyszczone,buzka napieta,gladka,swieza. Serdecznie polecam cerom tlustym i mieszanym jedna z lepszych maseczek,a zarazem bardzo delikatna! Używam tego produktu od:2 miesiecy Ilość zużytych opakowań:1
    Aga23it
    17 maja 2010 o 11:28
    Dla wrazliwcow
    Bardzo dobra maseczka, oczyszcza, wygladza, rozswietla i przedewszystkim jest delikatna , nie podraznia mojej cery wymeczonej retinoidami a wrecz koi. Jestem bardzo zadowolona bo zazwyczaj maseczki z glinka wysuszaja a ta jest inna.Nie daje 5* moglaby troszke lepiej oczyszczac,mam taki toszke nidosyt po jej uzyciu, ale i tak mi bardzo odpowiada. Jest rowniez wydajna, wystarczy nalozyc cienka warstwe aby osiagnac pozadany efekt. Polecam wszystkim z wrazliwa, problematyczna cera. Używam tego produktu od: okolo 1 roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie drugiego
  • 3 maja 2010 o 15:24
    Nie działa
    Całkiem niepotrzebny zakup. Nakładam na całą buźkę, pozostawiam na... na tak długo, aż sobie o niej przypomnę :) Efekt? Ano żaden. Maseczka nie robi nic. Nie ściąga porów, nie oczyszcza, nie ożywia, nie matuje, krostki czy zaskórniki mają się wręcz znakomicie... Ładnie pachnie, bardzo delikatna, żadnego ściągnięcia - nawet przy suchej skórze, której posiadaczką jestem. Chyba wydajna, stosuję 1-2 razy w tygodniu, w zależności od humoru, w końcu wypada zużyć cudeńko za takie pieniądze. Szczerze nie polecam. Używam tego produktu od: ok. pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1