Essence Pro White French (Wybielacz do paznokci)

• 6 lutego 2014 o 14:44
    Ok ale z lekko siną podświatą...
    Jakiś czas temu używałam tego lakieru. Lakier jest wydajny. Kolor biały wpadający w siny (ale w porównaniu do innych tego typu lakierów nie jest taki intensywny siny kolor), co do końca też mi nie odpowiada.. Pędzelek mi nie odpowiada - taki mizerny, malutki.. Lakier smuży, ale w miarę szybko schnie i całkiem dobrze utrzymuje się na paznokciach. Ale lakier jak już się go nałożyło to rzeczywiście nawet ładnie wyglądał na paznokciach (z reszta jak każdy frenchowy lakier) ale sina podświata jest nie w moim guście.. Używam tego produktu od: jakiś czas temu Ilość zużytych opakowań: jedno opakowanie
  • 26 września 2013 o 22:19
    na NIE
    Na pierwszy ogień poszedł pro white. Nie spodobał mi sie jednak kolor na paznokciach, nie wybielał dla mnie tylko po prostu był w białym kolorze. Efekt zbyt sztuczny, wyrzuciłam więc niemal całą buteleczkę. Dziś szukając lakieru wybielającego trafiłam właśnie na esensce pro rose. Stwierdziłam- czemu nie, może akrat kolor bedzie ładniejszy, nie bedzie dawał efektu białego lakieru, tylko delikatnego wybielenia w odcieniu naturalnego rózu. Niestety kolejny raz sie zawiodłam. - robi smugi - konsystencja okropna - pędzelek zbyt cienki - jak na efekty cena za wysoka - nieładny kolor na moich paznokciach - jedna warstwa jako tako, dwie na pewno nie po dzisiejszym zakupie obiecałam sobie, że nie kupię więcej produktów essence. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: zero ( nie jestem w stanie zużyć ich do końca )
  • 4 września 2012 o 23:35
    Bardzo fajny
    Bardzo fajny lakier, ale jednak lakier. Ładna mleczna barwa, krycie w sam raz, paznokcie w sekundę wyglądają ładnie na zadbane. Trwałośc normalna ani nie jaks tragiczna ani nie zachwyca. Używam tego produktu od: jakiegoś czasu Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe
    Arue
    21 grudnia 2011 o 15:30
    fajny i naprawdę wybiela
    Mój ulubiony produkt, po który sięgam, kiedy nie mam ochoty na bardziej skomplikowany manicure. Nadaje paznokciom piękny, mlecznoróżowawoliliowy :) kolor, bardzo subtelny połysk (nie nazwałabym go matowym, chociaż nabłyszczającym też nie), ładnie wyrównuje płytkę (mam z natury pobrużdżone paznokcie, pro white pięknie to kryje), podbija naturalną biel końcówek paznokci - już jedna warstwa z powodzeniem może uchodzić za prawdziwy french. Bardzo szybko wysycha i całkiem długo się trzyma. Jedyne, czego w nim nie lubię, to cienki pędzelek, na szczęście wszystkie smugi znikają zanim wyschnie. Jak większość tego typu produktów miarę używania trochę gęstnieje, ale daje się zużyć do dna. I przede wszystkim - naprawdę wybiela, nie tylko optycznie! W dwa tygodnie odratował moje paznokcie u nóg, mocno zabarwione przez lakier, który się na nich stopił pod wpływem kosmetyku. Polecam! Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2 albo 3
  • 9 listopada 2011 o 9:35
    Najlepszy!
    Mam delikatne, problematyczne paznokcie. Żaden french nie trzyma się na nich dłużej niż 2 dni bo są miękkie i lakier odpryskuje dosłownie po chwili. Pro white mam odkąd się pojawił (miał do niedawna inną nazwe- pro rose bodajże) i nigdy się z nim nie rozstanę! Nie robi smug, szybciutko wysycha, jest bajecznie tani, nie niszczy paznokci, nie odpryskuje, trzyma się na prawdę długo (skoro na moich pazurkach daje rade, to na "normalnych" trzyma się chyba z ponad tydzień)! Jedna warstwa daje naturalny efekt czyściutkich, wypielęgnowanych paznokci- jasna płytka, biała końcówka. Dwie warstwy są już bardziej widoczne, cała płytka staje się kremowo różowa- też prześlicznie! Do paznokci przebarwionych też moim zdaniem wystarczają 2 warstwy tak by płytka znów wyglądała świeżo i zdrowo! Podsumowując- za ok 10 zł warto kupić i wypróbować jako lakier na codzień tak aby paznokcie zawsze wyglądały na wypielęgnowane. Gorąco polecam! Używam tego produktu od: Zawsze! Ilość zużytych opakowań: 4 całe opakowania