Calvin Klein Euphoria Spring Temptation EDP

Elasch
    27 sierpnia 2015 o 15:28
    Dlaczego zapomniane zapachy?
    Zapach napotkalam przypadkiem, interesowaly mnie Euphorie , klasyczna Forbidden i Blossom , a wiec z ciekawosci kupilam, calkiem przypadkiem , i .... po prostu oczarowanie. Zapach nie przypomina klasyka , jesli troche to moze Blossom, to te klimaty . lekkie urzekajace, wiosenne pulsujace. Zapach nie jest skopiowany i nie jest popularny, no niestety nie ma go juz w sprzedazy. Z jednej strony dobrze- bo nie lubie pachniec jak polowa miasta. A z drugiej strony - to straszne , dlaczego wycofano ten zapach? Nie moge zrozumiec. Z Euphorii , ten zapach jest dla mnie faworytem. A wiec Zapach- piekny dla mnie kwiatowo owocowo wiosenny trwalosc- w normie 4-5 godzin delikatny ogonek i pazurek- ale bez przesady Flakon- no nie nie bede opisywac bo to bez sensu- Piekne perfumy kupowalabym nawet w tetrapaku. Cena - dla nich bylabym w stanie zaplacic Dostepnosc- mozna czasami sie natknac w internecie, ale warto poszukac Używam tego produktu od: 2 lat , ale zuzylam przez 3 miesiace Ilość zużytych opakowań: 1 sztuka 50 ml
  • 12 marca 2013 o 16:16
    Spring again...
    Wspaniały świeżak z jednej strony czysty, prosty i bynajmniej niebanalny, skoro wszyscy pytają , czym pachnę. Bardzo trwały i zdecydowanie poprawia nastrój , gdy za oknem buro i ponuro. Plusem jest takze to...że jest mało popularny i dzięki temu wyróznia się od innych. Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: 2 duże
  • 22 lutego 2012 o 17:02
    Zmysłowe Lato...
    Perfumy są piękne...Takie świeżutkie, letnie ale zmysłowe....W sam raz na lato albo wiosenny spacer z ukochanym :-) Całkowicie się różnia od klasycznej Euphori. Ja lubie takie świeże zapachy więć dla mnie bomba :-) Zawsze mi się będą kojarzyły z pewna osobą... Używam tego produktu od: kilku dni Ilość zużytych opakowań: w trakcie 30 ml
    MnemeE
    31 sierpnia 2011 o 19:01
    Delikatne ale zmysłowe
    Kupiłam tą wodę w ciemno, bez uprzedniego testowania. Gdy zobaczyłam na pułeczce 100ml Calvina Kleina za jedyne 16 funtów nie mogłam przegapić takiej okazji, no i kupiłam. Gdy tylko otworzyłam opakowanie ujrzałam jak zwykle śliczny flakonik z delikatnymi dodatkami, oczywiście mnie urzekł :) Odetkałam koreczek, psiknęłam, i... szczerze mówiąc w pierwszej chwili poczułam małe rozczarowanie. Zapach nie był jakiś wyjątkowy, ot, zwykły delikatny średniaczek, bez rewelacji, po chwili już go nie czułam. Schowałam go więc do pudełka i nie używałam dobre pół roku. Któregoś dnia gdy szłam na dyskoteke nie miałam czym się psiknąć więc wyciągnęłam go pare razy się psiknęłam. Tego dnia spotkałam na dyskotece mojego kochanego obecnego chłopaka, który do tej pory gdy użyje tego perfumu mówi jak niezwykle pachnę :) Podsumowując: -delikatny zapach, lekko kwiatowy, bardzo dziewczęcy -bardzo trwały, na drugi dzień ubrania nadal nim pachną -rozwija się bardzo ładnie, nie jest to płaski zapach (z czasem staje się na skórze lekko zmysłowy jak to określił mój chłopak ;)) -oczywiście śliczny flakonik :) Polecam osobom szukającym czegoś delikatnego i dziewczęcego, ale zdecydowanie nie jest to zapach oryginalny i wyróżniający się. Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: 1 flakonik 100ml
    Delicia
    31 maja 2011 o 18:42
    Dodatek do wiosennej pogody :-)
    Spring Temptation jest zapachem dopelniajacym wiosenna pogode, gdy w powietrzu czuc zapach deszczu, zapach wiosennych kwiatow, zapach gorskiego strumyka. ST jest zapachem kuszacym, przywolujacym nature budzaca sie po zmeczeniu zima. Lekko owocowe nuty glowy stanowia wysmienite preludium do kwiatowego serca i spokojnej bazy, w ktorej prym wiedzie pizmo. ST jest zapachem, ktory tematycznie rozwija sie jak oryginal. Podczas gdy oryginal jest zdecydowany i nadaje sie na przyjecie koktajlowe lub wieczorna randke, tak ST z powodzeniem mozna uzywac w cieple sloneczne dni. ST jest zapachem trwalym, moc zapachu jest rozniez niezla. Polecam milosniczkom lekkich kwaitowych kompozycji. Używam tego produktu od: kilka miesiecy Ilość zużytych opakowań: 100ml