Astor Exclamation Maskara 3 w 1 (tusz wydłużający, pogrubiający, podkręcający)

lutka84
    6 sierpnia 2007 o 23:10
    bubel wszech czasow
    Najgorszy tusz jakiego uzywalam, nie ma zadnego efektu 3 w 1, na rzesach tworza sie grudki, osypuje sie, rozmazuje, rzesy sa proste jak druty.Przy tym zle sie go naklada, szczoteczka strasznie sztywna, podraznia moje oczy. Po nalozeniu efekt godny pozalowania.Rzesy lepiej sie prezentuja przed nalozeniem niz po. Używam tego produktu od:2 lat Ilość zużytych opakowań:1
  • 9 października 2006 o 12:19
    Często wracam
    Nie jest to najlepszy tusz jaki miałam, ale na pewno jeden z lepszych. W ogóle bardzo lubię tusze Astor i do nich najczęściej wracam. Rozdziela, nie skleja rzęs, delikatnie pogrubia (ale zdecydowanie nie jest to efekt teatralny), w miarę szybko wysycha na rzęsach (w pudełku też czasami w miarę szybko wysycha, ale to kwestia szczęscia i tego, czy w sklepie leżał pod jarzeniówką...:-/ ). Warto wypróbować - nie rujnuje portfela. Ja używam wersji wodoodpornej. Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: 5, może 6.
  • 23 czerwca 2006 o 12:17
    Jeden z lepszych
    Pięknie wydłuża i pogrubia moje marne rzęsiska, poza tym nie skleja ich tylko cudownie roździela. Długo trzyma się na rzęsach i nie rozmazuje się. Jak dla mnie najlepszy tusz jaki do tej pory miałam. Gorąco polecam... i ta cena!! Używam tego produktu od:dawna Ilość zużytych opakowań:1 i będą następne
  • 2 grudnia 2005 o 18:18
    Nie mogłam sie nim dlugo cieszyc bo wysechł po 2 tygodniach uzywania. nie pogrubial ani nie podkrecal ale wydluzal. Troche sie rozmazywal i kruszył. daje mu 2 gwiazdki bo wydluzal i ma ladne opakowanie
  • 6 września 2005 o 1:49
    taki sobie
    Nie zauważyłam specjalnie efektu pogrubienia ani podkręcenia. Trochę wydłuża rzęsy. Trzeba sie postarać przy nakladaniu, zeby rzęsy nie były posklejane, ale jest to wykonalne. Powiedzmy, że tusz ten to średniak, jedyne co mi w nim bardzo przeszkadza, to to że rozmazuje się. Zawsze wieczorem mam czarne mazgaje pod oczami i dlatego więcej już go nie kupię. i jeszcze jedna spraw - dośc ciężko zmyć go zwykłym płynem do demakijażu, zachowuje sie pod tym wzgledem troche tak , jakby byl wodoodporny.