Maybelline New York Salon Manicure, Calcium Strengthener (Odżywka wzmacniająca paznokcie)

• 11 sierpnia 2009 o 13:39
    Warto używać
    Ta odżywka na prawdę czyni cuda z moimi paznokciami. Od czasu kiedy zaczęłam jej używać mogę wreszcie je zapuścić :) Zawsze obgryzałam pazurki i były one przez to bardzo osłabione, rozdwajały się, łamały i były miękkie, a ta odżywka sprawiła, że mam twardsze paznokcie i zdecydowanie mniej łamliwe. Sama nie mogę do końca w to uwierzyć, tym bardziej, że zawsze nieufnie podchodzę do odżywek, których większosć może lądować od razu w koszu. Nie zauważyłam wcale żeby mi się paznokcie robiły zielone od koloru odżywki (jak sugeruje moja poprzedniczka), mimo nakładania dwóch warstw. Uważam, że produkt jest godny polecenia. Zawsze warto spróbować. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1
    Barby
    26 kwietnia 2009 o 19:52
    nigdy więcej
    Lubię odżywki z tej firmy, ale z wyjatkiem tej.Podczas jej stosowania nie zauważyłam, żeby wzmacniała, albo inaczej pozytywnie działała na paznokcie.Widać jedynie negatywny wpływ na ich wygląd, które po pomalowaniu nabierają dziwnie żółto-zielonego odcienia,takiego ohydnego.Sam kolor odżywki jest zielony, ale nie myślałam, że właśnie tak bedą wyglądać moje pazurki. Używam tego produktu od:2 tygodnie Ilość zużytych opakowań:troszkę z jednego