Biotherm Celluli-Patch Night (Plastry silnie wyszczuplające)

• 23 listopada 2010 o 21:18
    bez rewelacji
    Kupiłam te plastry w nadziei ze choc troche zmniejszy mi sie cellulit. Nie zauwazylam zadnych zmian, cellulit w dalszym ciagu jest. Po sciagnieciu plastra skora moze i byla gladka, ale to tylko efekt powierzchniowy. Myślałam, ze ta firma jest duzo lepsza,okazuje sie ze nie zawsze co drozsze jest lepsze! Używam tego produktu od: miesiaca Ilość zużytych opakowań: 3 po 6 plastrów
  • 26 stycznia 2010 o 22:16
    Efekt dorazny...
    W kazdej saszetce znajduje sie plaster o wymiarach 10,50 x 20,50 cm. Obficie nasaczony plaster ma zapach kamfory. Po przyklejeniu odczuwalny jest wyrazny efekt grzania i pieczenia - znakomicie ujela to Wizazanka ALDII - jak po nasmarowaniu mascia Vick. Zdecydowane grzanie i pieczenie jest odczuwalne w moim przypadku przez pierwszych 20 minut od momentu aplikacji, pozniej juz delikatne. Plastry, przyklejone do suchej skory, trzymaja sie bardzo dobrze. Po odklejeniu skora jest wyraznie nawilzona i wygladzona. Efekt wygladzenia i nawilzenia jest wyrazny i widoczny - przypominam sobie, ze kiedys stosowalam Nivea Body, Good-bye Cellulite Patches (Plastry antycelulitowe) i efekt byl prawie zaden poza leciutkim wygladzeniem - co prawda plastry stosowalam bardzo nieregularnie. Niestety...efekt jest widoczny w trakcie kuracji, po zakonczeniu - stan skory wraca do stanu pierwotnego... Reasumujac, jesli potrzebujemy doraznego poprawienia stanu naszej skory w newralgicznych miejscach, to jest to srodek. Chyba, ze zdecydujemy sie na systematyczne stosowanie plastrow, to wtedy bedzie inaczej... Zainteresowanym podaje sklad: Water, Glycerin, Sodium Polyacrylate, Polyacrylic Acid, Tartaric Acid, Caffeine, Escin, Disodium Rutinyl Disulfate, Ginko Biloba Leaf Extract, Pisum Sativum/ Pea Extract, Siloxanetriol Alginate, Menthol, Butylene Glycol, Polysorbate 80, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben. Używam tego produktu od:11 plastrow, przed zimowymi wakacjami :) Ilość zużytych opakowań: prawie 2 !!!!!!!!!!!! NIE dla nieuczciwych i niekulturalnych Allegrowiczów bezprawnie kopiujacych opisy kosmetyków z Serwisu Wizaz.pl !!!!!!!!!!!!!
  • 22 listopada 2009 o 22:00
    nic szczególnego
    kolejna świąteczna promocja. kupiłam to "cudo" zachęcona producentem jak i ostrym zaangażowaniem w walkę z cellulitem. i choć atak był zmasowany-żel anty, dieta i siłownia(a propos jedynie dzięki regularnym ćwiczeniom widzę zmiany na lepsze) żadnych kosmicznych efektów nie było. w dodatku za każdym razem jak obkleiłam się tym dziadostwem nie mogłam usnąć tak mi było zimno(efekt chłodzenia-menthol) jedyny plus-plastry nie odklejały się ani trochę a rano nie miałam problemu z ich oderwaniem Używam tego produktu od:skończony Ilość zużytych opakowań:6
    aldii
    11 kwietnia 2009 o 13:14
    Polecam :)
    Rzeczywiscie, juz po pierwszym uzyciu efekty widac golym okiem.Skora jest przyjemnie napieta,wygladzona i niezwykle mila w dotyku.Dolki zostaja tak jakby wyssane.Przy pierwszym uzyciu czulam cieplo i pieczenie, jak po nasmarowaniu mascia Vick. Zapach kamforowy, ale mi to nie przeszkadza jezeli plastry maja pomoc :) Dobrze trzymaja sie skory, nie odklejaja sie poczas snu. Przyklejalam na uda, pupe i brzuch.W dniu, gdy nie przyklejam plastra, smaruje sie Biotherm, Celluli-Choc. Po kolejnym opakowaniu stwierdzam ze to moj absolutny KWC na cellulit!!! Używam tego produktu od: 2tygodni Ilość zużytych opakowań: 2