Sephora Paleta korektorów (nowa wersja)

• 6 lutego 2014 o 17:00
    Lubię!
    Bardzo lubię tego typu paletki korektorów, uważam to za praktyczne rozwiązanie. Nie posiadam jakichś niedoskonałości na mojej cerze, więc korektor służy mi tylko do lekkiego wyrównania kolorytu, wtedy gdy nie mam czasu by nakładać podkład. I ten sprawdza się, jak na razie, naprawdę dobrze :) PLUSY: + fajna konstystencja, dobrze stapiają się ze skórą + różowy dobrze maskuje cienie pod oczami + wygodne i estetyczne opakowanie + dobrze kryją MINUSY: - cena mogłaby być troszkę niższa - zielony mógłby trochę lepiej maskować zaczerwienienia Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 6 lutego 2014 o 16:24
    Mój Faworyt
    Bardzo fajna paletka, kupiłam już drugą, największym minusem jest średnio trwałe opakowanie po 2 msc się ukruszyła pokrywka ( spadła i za pierwszym razem poszłaaa). Podoba mi się ilość kolorów, szkoda,że pędzelek jest tak twardy, używam innego. Konsystencja bardzo dobra, i bardzo dobrze maskuje. Na razie nie znalazłam lepszego. Zielony na niedoskonałości, rózowy pod oczy i beżowe pod oczy albo na wykończenie
  • 2 lutego 2014 o 11:55
    fajne i wydajne
    Plusy: + dużo kolorów + odpowiednia konsystencja + wydajność + wygodny pędzelek + ładne opakowanie Minusy: - średnia trwałość - brakuje mi żółtego koloru Używam tego produktu od: hmmm mam go już chyba 3 lata Ilość zużytych opakowań: pierwsze opakowanie
  • 17 grudnia 2013 o 15:03
    bardzo fajny pomysl na korektor
    4 rozne kolory twardych korektorow ktore pod wplywem cieplego palca przeistaczaja sie w tlusta kremikowa maz ktora dosc dobrze kryje kolory =genialne do zadan specjalnych jestem zafascynowama gama kolorystyczna tych korektorow strzal w 1otke bialy do kacika oka blady na cienie pod oczami fioletowy na naczynka a ciemny wokol ust korektory raczej nie zapychaja, raczej gdyz podejrzewam go o dribne zmiany krostkowe ale nie mam pewnosci uzywam na zmiane (nie lubie monotonii) kosmetyku jest malutko aczkolwiek jest wydajny zapach hm dziwny malowyczuwalnu chemicznosmierdzacy nie zawiera zapachu perfum lub czegokolwiek milego dla nosa to co jest wyczuwalne przy wachaniu kosmetyku nie przeszkadza w uzywaniu i nie czuc nic na twarzy jest mocno kryjacy jego naddatek moze byc szkodliwy w wygladzie i podkreslac zmarszczki trzeba mocno rozcierac badz blendowac dla ladnego efektu szybko jelczeje :( zapominam jak bardzo go lubie cena niestety przesadzona taki ideal ot to nie jest wiec odbieram gwiazdke Używam tego produktu od: 1 roku Ilość zużytych opakowań: 1/2 opakoawania
  • 28 października 2013 o 21:03
    Gdyby były tańsze wszystko byłoby Ok
    Korektor zakupiłam namówiona przez Panią z Sephory. Na początku nie do końca byłam szczęśliwa bo nie do końca wiedziałam, jak każdego koloru używać ;) Ale jak to się mówi, trening czyni mistrza :D Ogólnie odcienie korektorów są fajne, nie są intesywne, nie prześwitują pod podkładem czy nawet pod samym pudrem. Jedyne do czego chcę się przyczepić do \'jakość\' tego produktu, jest po prostu taka sobie. W zestawie pędzelki nie nadają się do niczego. Pozostają nam tylko opuszki naszych palców. Ale tak jak napisałam, ja musiałam trochę poćwiczyć aby nabrać wprawy w ich nakładaniu. Ja na swojej buzi musze troszke je "porozcierać" abym korzystnie wyglądała ;-) Duży plus za fajne kolory ! No i wydajność, do tej pory mam jeszcze jakąś 1/4 opakowania. Używam tego produktu od: 2 lata z przerwami Ilość zużytych opakowań: 1 duże niecałe