Pędzle do paznokci i zdobień

NeoNail Studio Line, Pędzelek do zdobień Kolinsky 1/1

• 21 lipca 2020 o 18:30
    Produkt idealny.
    Ja: Noszę hybrydę jak i naturalne lakiery na paznokciach. Lubię testować nowe marki lakierów hybrydowych choć najwięcej w swojej kolekcji mam lakierów firmy Neonail i Kabos. Lubię eksperymentować ze zdobieniami. Oczekiwania: Solidne wykonanie, łatwość w operowaniu pędzelkiem. Wrażenia: Kupiłam ten pędzelek zachęcona przez sprzedawczynię i był to strzał w 10. Włosie jest idealne – nie za twarde, nie za miękkie. Nie rozdwaja się, nie gubi włosków. Jest solidnie wykonany. Dobrze się nim operuje, leży pewnie w dłoni. Sprawdza się nawet przy najmniejszych i najbardziej szczegółowych zdobieniach. Cena nie jest najniższa, ale uważam, że ten produkt jest tego wart. Dostępność bardzo dobra na stoisku jak i w sklepie internetowym marki. Mój pędzelek mam już prawie rok, jest nadal w świetnym stanie więc jak najbardziej polecam. Jak się kiedyś zużyje, na pewno sięgnę po kolejny.
  • 30 stycznia 2020 o 20:05
    Bardzo szybko nauczyłam się "operować" tym pędzelkiem, jest bardzo wygodny i dobrze leży w dłoni. Wygląda na bardzo porządny, korzystam z niego od kilku miesięcy i pewnie jeszcze dłuższy czas będę. Włosie ok, nie rozdwaja się, nie jest zbyt sztywne, dzięki czemu łatwo i precyzyjnie się nim maluje. No i duży plus - włosie nie odpada i nie psuje efektu pomalowanych paznokci, co czasem się zdarzało w innych pędzelkach.
  • 18 września 2019 o 12:31
    Kupiłam ze 3 miesiące temu i pozytywne zaskoczenie.
    Kupiłam ze 3 miesiące temu i pozytywne zaskoczenie. Idealnie pasuje mi włosie, które jest odpowiednie - ani za sztywne ani zbyt miękkie, a taki pędzelek trudno zazwyczaj dostać. Dobrzy leży w dłoni, dobrze się na nim pracuje. Znacznie ułatwia i przyspiesza pracę. Wygląda naprawdę porządnie, pewnie posłuży mi jeszcze przez dłuższy czas :D
  • 30 lipca 2019 o 21:13
    Bardzo dobra jakość wykonania, pomocny przy zdobieniach!
    Pędzelek o bardzo dobrej jakości, wykonany z porządnych materiałów więc posłuży na pewno przez dłuższy czas, mimo intensywnego używania. Włosie jest odpowiednie - nie jest zbyt sztywne i się nie rozdwaja, co jest dużym plusem. Dobrze wykonuje się przy jego pomocy zdobienia, nawet te najdrobniejsze. Już od pierwszego użycia polubiłam ten pędzelek, bo dobrze leży w dłoni i łatwo się nim operuje.
  • 13 marca 2019 o 20:00
    dobra jakość
    Dobra jakość w dobrej cenie. Włosie się nie rozdwaja, nie jest zbyt sztywne końcówka jest bardzo cieniutka. Łatwo się nim maluje, można wykonać bardzo subtelne i precyzyjne wzory. Używam od kilku miesięcy i trzyma się super, nie widać w ogóle, żeby się zużył