Yves Rocher Minceur Cafe Vert, Réducteur Cellulite (Mleczko redukujące cellulit)

Syriush
    2 stycznia 2012 o 16:50
    efektu nie ma
    Po 2 miesiącach stosowania (rano i wieczorem) nie widzę żadnego efektu... Jedynie może to, że skóra jest nawilżona, ale do tego nie potrzebuję tak drogiego balsamu. Dodatkowo minus za to, że barwi ubrania na zielono... I ten zapach - nieprzyjemny, jakiś taki ziołowy... Nie polecam. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 duże
  • 16 października 2010 o 12:44
    Nie jestem zadowolona
    Kończę drugie opakowanie (głupia, kupiłam dwa na raz) i właściwie z ulgą myślę o dniu, gdy będzie puste. Balsam nie przekonuje mnie, jest też sporo za drogi na swoje działanie. Zapach emulsji rzecz gustu, ale nieprzyjemnie klei się na skórze i jest mocno doprawiony alkoholem. Chłodzi, co akurat mogłoby być plusem w lecie. Napina skórę tak, ale jest to działanie doraźne i "sztuczne". Będę szczera, o wiele lepszy (działa + tani) jest Cellu-Scuplt czy jakoś tak Avonu, zatem produkt YR uważam za pomyłkę. Używam tego produktu od:prawie 4 miesięcay :( Ilość zużytych opakowań: prawie 2
  • 13 marca 2010 o 13:07
    Zapach nie do przyjęcia
    Jestem zdziwiona,że żadna z poprzednich recenzentek nie napisała nic o tej wadzie mleczka- zapach w butelce wydaje się jakby roślinny, ale w połączeniu ze skórą staje się okropny- jakieś siano/ stajnia (naprawdę miałam wrażenia, że nawet minimalnie czuć zapach końskiego łajna :( . Smarowałam tylko nogi, ramion się nie dało :( Lekko brudzi na zielono, ale to mi tak nie przeszkadzało. Samo działanie dobre, napina skórę, wygładza- widać różnicę. Chłodzi lekko- w porównaniu z serum Eveline ;) Pojawi się niedługo nowa wersja w zielonym opakowaniu (już jest na stronie francuskiej YR), mam nadzieję, że zrobią coś z tym okropnym zapachem. Używam tego produktu od:przez ok. miesiąc 1x dziennie Ilość zużytych opakowań:1
    wrobel
    7 lipca 2009 o 18:38
    niezly, ale...
    Ogolem nie jest to kosmetyk zly - przyzwoicie pachnie, niezle sie wchlania, poprawia wyglad skory, przez co i celulit mniej jest widoczny, ale: zostawia na skorze (nawet mimo dlugotrwalego wcierania) cienka warstewke, ktora barwi na wsiekly kolor zielony wszystko, czego dotknie. I choc to jest "tylko jedna" wada, to moim zdaniem jest okropnie uciazliwa, dlatego pewno nie kupie go nastepny raz. Używam tego produktu od: ze 2 miesiace, ale nieregularnie Ilość zużytych opakowań: koncze 2 (kupilam 2 w cenie 1)
  • 5 czerwca 2009 o 11:00
    dylemat
    Mam mieszane uczucia zwiazane z tym produktem. Z jednej strony ogolnie jestem zadowolona z rezultatow poniewaz rzeczywiscie skora wygladzila sie. Stosuje mleczko 2 razy dziennie od dluzszego czasu, cwicze i masuje skore raz dziennie. Efekty sa widoczne ale wiadomo ze samo mleczko bez dodatkowego wysilku nic nie zdziala. To co mi sie nie podoba to przedewszystkim to iz mleczko brudzi bielizne, trzeba uwazac. Po drugie po nalozeniu zbyt duzej ilosci preparatu pozostawia smugi i moze sie rolowac. Po trzecie przy tego typu preparatach uwazam ze wskazany jest masaz a tutaj ciezko jest go wykonac ze wzgledu na to iz momentalnie sie wchlania. To nie byloby problemem poniewaz mam olejek do masazu ale kiedy raz tak postapilam ze nalozylam pozniej olejek to doznalam szoku. Momentalnie olejek tak jakby zmyl mleczko, ktore zaczelo sie rolowac i brylic, dziwnie to wygladalo i juz wiecej nie probowalam a szkoda bo nie powinno sie tak dziac. Po prostu za ciezko wykonac na bazie tego mleczka jakikolwiek masaz. Ogolnie daje 3z+ ale mysle ze sa praparaty o nizszej cenie a dajace podobne rezultaty. Używam tego produktu od:1 mies. Ilość zużytych opakowań:1