Pierre Rene Smoothing Cashmere (Silikonowa baza wygładzająca)

Pierre Rene Smoothing Casmere silikonowa Baza wygładzająca 30ml

• 4 kwietnia 2014 o 17:39
    przyzwoita
    Witam serdecznie!! Używam tej bazy sporadycznie kupiłam 2 miesiące temu. Mam cere tłustą skłonną do wyprysków i alergii. Nie uczuliła mnie efekt no cóż zmatowiła troszeczkę ,buzia wygląda na bardziej zdrową ,nie napina skóry, bez efektu wow jak było w wypadku bazy z avon magic była doskonała leczyła skórę niedoskonałości nie pojawiały się ,napinała skórę,zmniejszała pory po prostu był to mój ideał tylko że nie idzie jej już dostać:( nie znalazłam dotąd podobnej do magica może ktoś zna coś podobnego? a pierre rene najmniejsze zło i cena przyzwoita do jakości pozdrawiam Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    Deiris
    20 marca 2014 o 17:07
    Bardzo dobra.
    Potrzebowałam bazy na już, bo zbliżała się studniówka, a moja cera co najmniej nie jest ładna. Z tego też powodu byłam przerażona, czytając, że zapycha.. Ale postanowiłam zaryzykować. I wyszło mi to na dobre. :) Makijaż trzymał się całą noc, ale muszę też dodać, że jakoś wybitnie nie tańcowałam, więc nie wiem jakby się sprawdzała przy twarzy zalanej potem. :) Ogólnie jest w miarę tania (ok.22 zł), wydajna, u mnie nie spowodowała wysypu dodatkowych pryszczy, faktycznie wygładza (uwielbiam dotykać posmarowanej nią skórytwarzy!) i przedłuża trwałość makijażu. A, no i nie podkreśliła moich suchych skórek ani nie powodowała rolowania się podkładu. :) Z tym, że nakładałam ją na krem, który na moją twarz jest absolutnie konieczny. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: Połowa 1
  • 20 grudnia 2013 o 8:37
    Wysyp pryszczy :-(
    Niestety muszę popsuć wysokie noty tej bazy...a szkoda bo makijaż trzyma się na niej rewelacyjnie przez cały dzień...ale...no właśnie ALE powoduje u mnie mega wysyp pryszczy-nie zaskórników tylko bolących czerwonych gul które niemiłosiernie bolą i dopiero odstawienie bazy sprawia,że skóra wraca do normy.Plus jeszcze jeden dla tej bazy to to,że nawet przy mega wysypie pomaga ukryć zaczerwienienia z pomocą podkładu-ma się nawet wrażenie że pryszcze są w tendencji spadkowej-do czasu demakijażu(OCM) gdzie oczom ukazuje się istna masakra na twarzy.Niestety nie jest ona dla mnie-te kilka podejść skończyło się katastrofalnie
  • 30 listopada 2013 o 14:25
    nie dla cery ze sklonnością do wyprysków
    Baza fajnie się rozprowadza, skóra po nałożeniu kosmetyku jest gładka i miła w dotyku, niestety robiłam kilka podejść i za każdym razem już po jednorazowym zastsowaniu miałam nowe wypryski. Wygląda na to, że zapycha skórę. Dla osób z taką cerą jak moja nie polecam. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 niedokończone
    lizja
    25 października 2013 o 21:18
    genialna!
    To moja pierwsza baza pod podkład i podejrzewam, że zostanę jej wierna na zawsze :D Dzięki dobrym opiniom i przystępnej cenie zakupiłam ją przed własnym ślubem, by móc wypróbować podczas próbnych makijaży(malowałam się sama;) ). Zdała egzamin na 5 z plusem :D i nie zawiodła mnie w najważniejszym dniu mojego życia ;) Obawiałam się, bo mam cerę mieszaną i szybko świecę się w strefie T, a baza ta spowolniła ten efekt i mam też wrażenie, że za każdym razem w magiczny sposób zasysa nadmiar sebum :D A poza tym: + super wygładza +delikatnie nawilża - nie natłuszcza! mimo, że ma taką jakby tłustawą konsystencję +lekko matuje, ale nie ma uczucia napięcia +utrzymuje makijaż - podkład, bronzer, roświetlacz na swoim miejscu przez wiele godzin + nie zapycha i nie powoduje wysypów i uczuleń +jest mega wydajna, wystarczy niewielka ilość by spełniła swoją funkcję Polecam! Zwłaszcza na wielkie wyjścia :) Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno niecałe