Avon Seeing Stripes Blush (Multi - róż do policzków)

• 30 stycznia 2014 o 21:46
    powinni zwracać pieniądze za takie coś
    Jest dla mnie czymś żenującym, że za taki bubel można wziąć tyle pieniędzy. Jak kolwiek by się te kolory wymieszało, zawsze wychodzi jaskrawy róż, który aż bije po oczach, ten pędzelek do aplikacji to też jakiś żart. Można zrobić z siebie jedynie clowna z tym różem, wywaliłam, do różu firmy AVON na pewno nie wrócę. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 5 listopada 2012 o 14:28
    Tragiczny.
    Jeden z najgorszych róży, jakich w życiu używałam. Owszem, ma swoje plusy, nie zapycha i ma dobrą konsystencję, ale na Boga, dla kogo te kolory? Dla klauna? Tym różem po prostu się nie da zrobić naturalnie wyglądających rumieńców. Polecam tylko osobom pracującym w cyrku, bo nie sądzę, żeby ktokolwiek chciał chodzić po ulicy z bordowymi plamami na policzkach. Używam tego produktu od: używałam jakiś czas temu Ilość zużytych opakowań: kilka razy użyte pierwsze
    szepty
    13 listopada 2011 o 14:49
    strata kasy
    *jedynie najjaśniejsze odcienie wyglądają naturalnie na buzi *pędzelek jest tragiczny *trzeba mieć wprawę, żeby efekt był taki jak zamierzony *wydajny *za drogi *plus za lusterko *trzeba uważać z ilością Czekam aż go wreszcie skończę, żeby zaopatrzyć się w coś lepszego i mam nadzieję, tańszego. :) Używam tego produktu od: dawna Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 31 marca 2011 o 18:40
    Fajny kolorystycznie, ale..
    Jestem blondynką (ciemny blond) o jasnej cerze i niebieskich oczach - raczej chłodny typ urody. Róż ma bardzo fajne odcienie jak dla mnie - mówię o tych najjaśniejszych. To takie chłodne połyskliwe róże, dokładnie o jakie mi chodzi..I o ile kolorystycznie róż dla mnie jest super, to niestety ma minusy, przez które szukam dalej ideału... Podsumowując: + ładna kolorystyka, od chłodnych do ciepłych róży, można uzyskać dowolny efekt bawiąc się w mieszanie. + Lekko połyskujący, ale nie chamski brokat. Delikatne drobinki, dzięki którym twarz jest świeża i promienna + lusterko i fajne opakowanie - nietrwały! To główny zarzut jaki mu stawiam. Twarz wygląda pięknie (świeżo, promiennie) tuż po nałożeniu, ale po jakimś czasie niestety po różu nie ma śladu (i nie mówię tu o sytuacjach gdzie bym nadmiernie dotykała twarzy..). Dodam, że nakładam na makijaż, na którym jest baza smashboxa i podkład bare minerals matujący - więc naprawdę powinien się trzymać.. - sypie się - trudny do nabierania, bardzo sypki się szybko robi, przez co nabiera się go za dużo i pół łazienki jest w różu..Koniecznie po nałożeniu na pędzel trzeba trochę go zdmuchnąć albo pacnąć o nadgarstek - beznadziejny pędzelek. Nie wiem co autor miał na myśli..Pędzelkiem 0,5cm modelować twarz różem..? Ogólnie nie najgorszy kosmetyk, ja go mam z wymianki na wizażu i dobrze, że nie wydałam na niego kilkudziesięciu złotych.. Używam tego produktu od: kilku dni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 12 lutego 2011 o 13:48
    ...
    Osobiście nie używam różu do policzków za często, wolę bronzery ale czasem mi się zdarzy :) Podoba mi się w nim to że ma tyle odcieni, ja osobiście używam te ciemniejsze, bo mam ciemną karnacje i te właśnie mi przypasowały. Trzeba jednak uważać żeby nie nałożyć za dużo bo można z tym przesadzić i wygląda się nico dziwacznie :D a pędzelek nie nadaje się do niczego niestety, za to pudełeczko z lusterkiem jest ekstra :) trwałość bardzo dobra i lekka.... więc dostał taką dobra trójeczkę :) no i kupiłam go za 19,90 więc nie żałuję, więcej bym nie dała bo róż aż tak mi nie jest potrzebny... Używam tego produktu od: od dawna Ilość zużytych opakowań: w trakcie jednego