Floslek Sopelek - krem ochronny dla dzieci i niemowląt - zimowy

• 3 lutego 2014 o 14:37
    Jest ok
    Moim zdaniem, krem średnio nadaje się na mrozy. Jest bardziej nawilżający niż ochronny u mnie na mrozie się nie sprawdził. Zużyłam go jako krem ochronny, podczas farbowania włosów - sprawdził się idealnie, gdyż łatwo było mi zmyć farbę ze skóry. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    epingle
    12 lipca 2012 o 8:24
    dobry ale nie na mrozy
    Zanim posmaruję buzię dziecku zawsze sama testuje krem na sobie. Przetestowałam go na mrozie i niestety nie sprawdził się. Dopiero wtedy przeczytałam skład. Pierwszym wymienionym składnikiem jest woda czyli jest jej najwięcej a to oznacza, że krem nam na buzi zamarza zamiast chronić. Kremy chroniące przed mrozem powinnym być bardzo tłuste. Tym na mrozie możemy dziecku tylko zaszkodzić. Teraz czytam skład zanim coś kupię. Najlepsza zwykła wazelina. Używam tego produktu od: jeden sezon Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 3 lutego 2011 o 13:04
    dobry krem dla dzieci
    polecam ten krem wszystkim mamom. Chroni buzię dziecka w zimne dni, zabezpiecza. Z moich obserwacji: nie podrażnił, nie wywołał żadnej nieprzyjemnej reakcji skórnej. Wydajny. Używam tego produktu od: tej zimy Ilość zużytych opakowań: jedno opakowanie standardowe
    Crowley
    14 października 2010 o 10:06
    dobry
    Krem ma bardzo przyjemny zapach. Nakłada się dość topornie, jak to bywa z produktami tego typu. Jest tłusty, ale w miarę szybko się wchłania. Ewentualny nadmiar odciskam na chusteczce higienicznej. Mam cerę mieszaną, przetłuszczającą się w strefie T. Dlatego dla efektu matu trzeba sobie nos przypudrować. Pod podkład nadaje się średnio, ale to w końcu krem kierowany do dzieci, a im podkład nie potrzebny. Krem nie zapycha, łagodzi uczucie napięcia na twarzy, dobrze nawilża. Jest świetny również jako krem do rąk i tak również go używam. Jest bardzo wydajny. W warunkach miejskiej jesieni/zimy radzi sobie bardzo dobrze. Naczynka nie pękają, policzki nie robią się buraczane. Twarz jest miła w dotyku i dobrze chroniona przed czynnikami atmosferycznymi. Używam tego produktu od: już drugą jesień/zimę Ilość zużytych opakowań: w trakcie 2.
  • 12 lutego 2009 o 11:11
    idealny dla mojego szkraba
    Bardzo dobry krem i znakomicie sie sprawdził na mrozie.Moje dziecko ma bardzo wrazliwa skóre na zimno, po ok pol godzinie mial cala czerwona buzie i nawet bąble mu sie robily. Dlugo szukalam dobrego kremu ktory bo dostatecznie chronil skore mojego dziecka przed tym problemem. Ten kremik spelnia moje oczekiwania, dobrze sie wchlania i nie zostawia bialej warstwy na skorze, przyjemnie pachnie i jest w przystepnej cenie:) Używam tego produktu od:miesiaca Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1