Lirene Dermoprogram Anti Aging, Fluid przeciwzmarszczkowy

• 3 maja 2014 o 16:26
    Średniak
    Kupilam go na wyprzedaży w Naturze, kolor beż. Długo wahalam sie nad nim ale zaryzykowalam. Kolor nie jest idealny dla mnie ;/ tworzy efekt maski, chociaz moze dlatego ze mam bardzo jasna cere ;>. Aplikator nie wygodny, opakowanie zwykłe . Trwałosc tez taka srednia. Używam tego produktu od: 1 miesiaca Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
    Magdo
    1 kwietnia 2011 o 14:21
    super
    Moje odkrycie, zupełnie przypadkowe, potrzebowałam czegoś bardziej kryjącego, na wieczór, a ponieważ wszystko było już zamknięte podreptałam do supermarketu z nadzieją,że na szybko coś znajdę i znalazłam: 1. świetnie u mnie się trzyma - 5-6 godzin z drobnymi poprawkami w ciągu dnia-fakt wykańczam makijaż pudrem, ale to i tak szok. 2. fantastycznie stapia z karnacją - mam 307 - beż 3. daje niezłe krycie, jak na podkład przeciwzmarszczkowy, u mnie- i super się rozprowadza 4. nie uczula mnie 5. wygładza moją cerę, raczej odpowiednio załamuje się na nim światło światło;) 6. nie podkreśla porów skóry w strefie T 7. delikatny zapach, jak dla mnie 8. higieniczne opakowanie 9.wydajny Generalnie nie lubię podkładów Lirene, a ten jest super. Jedyny minus dla mnie to to,że chyba go wycofują, nie znalazłam informacji o nim na stronach Ireny Eris:( Używam tego produktu od: 2-mce Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1-ego
  • 14 lipca 2009 o 1:05
    Kolejne Erisowskie dno
    Kolejny produkt dr Ireny i kolejne rozczarowanie, po którym jeszcze bardziej utwierdziłam się w przekonaniu, że za wszystkimi produktami Lirene stoi wielka kampania marketingowa i zero jakości. Podkład jest beznadziejny - nie spełnia żadnej z obietnic producenta. Rozprowadza się topornie - po długich męczarniach z aplikacją efekt jest średni. Koszmar zaczyna się po kilkunastu minutach - można się siebie przestraszyć w lustrze... niemiłosiernie wysusza skórę i osadza się w każdziuteńkiej zmarszczce mimicznej - widocznie był testowany na Paniach, których cała twarz jest ostrzyknięta botoksem. Nie sprawdził się nawet jako przypudrowywacz nosa - krycie średnie, a z trwałością kiepsko :-( Zdecydowanie odradzam zakupUżywam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: kilka próbek
  • 14 czerwca 2009 o 23:08
    Nawet poniżej średniej
    Zakup tego kosmetyku był z serii tych impulsywnych, a co nagle to jak wiadomo po diable :( Kolejny raz przekonałam się, że kosmetyki kolorowe Eris są beznadziejne.... Np osławiony City Matt też wylądował u mnie w koszu. Tak samo będzie chyba i z tym - podkład bardzo silnie (niezbyt ładnie, ale to kwestia gustu) pachnie, jest bardzo gęsty i ciężki, po jego nałożeniu marzę tylko o demakijażu, uwidacznia pory, beznadziejna paleta kolorów, bo najjaśniejszy kolor jest za ciemny dla jasnej cery... Podsumowując: zmarnowane pieniądze i mocne postanowienie - nigdy więcej Erisa!!! Używam tego produktu od: 3 tygodni Ilość zużytych opakowań: początek pierwszego
    MartaKW
    27 kwietnia 2009 o 14:27
    Niefajny:(
    Zdecydowanie nie polecam tego kosmetyku-generalnie jest beznadziejny!Jest krótkotrwały,zciera się już po jakiejś godzinie.Kryje również krótkotrwale.Ciężko dobrać odpowiedni odcień. Zapach dość intensywny i wyczuwalny na skórze w ciągu dnia. Konsystencja gęsta,ale przy nakładaniu jakby wodnista.Niezbyt przyjemna. Jak dla mnie kolejna porażka Dr.Ireny Eris i tyle... Używam tego produktu od:Tygodnia Ilość zużytych opakowań:6 próbek po 2,5 ml