RoC Renewex MicroDermabrasion Expert System (System domowej mikrodermabrazji)

• 15 marca 2010 o 22:36
    Swietny
    Produkt znakomity. Wygladza skore juz od pierwszego zastosowania. Warto kupic. Uzywam juz 3 opakowanie. Ten masazer mozna sobie moim zdaniem spokojnie darowac, na poczatku go uzywalam, teraz robie sobie opuszkami palcow masaz twarzy samym kremem bez uzycia tego urzadzenia i efekt tez jest super albo i lepszy. Używam tego produktu od:roku Ilość zużytych opakowań:3
  • 22 listopada 2009 o 23:16
    Jak dla mnie rewelacja!
    Zacznę od tego, że mam cerę tłustą ze skłonnością do zaskórników, więc idealny kosmetyk dla mnie, to taki, który przede wszystkim doskonale ją oczyści i wygładzi. Nigdy nie wierzyłam w "kosmetyki cud", więc i do tego produktu podeszłam z dozą sceptycyzmu. Jednak zestaw ten bardzo pozytywnie mnie zaskoczył, gdy zobaczyłam jak świetnie sobie radzi z potrzebami skóry takiej jak moja. Peeling ma przyjemny zapach i jest bardzo wygodny w użytkowaniu. Drobinki specyfiku są maleńkie, nie ma więc nieprzyjemnego uczucia "zdzierania" skóry jak przy innych produktach tego typu. Dołączony przyrząd do masażu również według mnie sprawdza się doskonale (nie zgadzam się z opinią jednej z poprzedniczek, iż jest zbędny). Masowanie skóry samymi palcami nieco ją podrażnia, natomiast kiedy używamy gąbeczki efekt jest przyjemniejszy i delikatniejszy, nie trzeba trzeć ani dociskać (na co zwraca uwagę producent), gdyż to wibracje w połączeniu z kremem usuwają zbędny naskórek. Mogę z czystym sumieniem stwierdzić, że jeszcze nigdy moja skóra nie była tak gładka (nawet po profesjonalnym peelingu w salonie spa!). Systematyczne stosowanie sprawiło, że pory stały się mniej widoczne, zmniejszyła się też ilość zaskórników, śladów i blizn (nie trzeba się zrażać tym, że po mikrodermabrazji grudki są początkowo bardziej widoczne - po prostu wyłaniają się spod zrogowaciałej warstwy naskórka). Z czasem skóra się wygładza i wygląda super świeżo, trzeba tylko pamiętać o dokładnym jej nawilżeniu po zastosowaniu zabiegu. Krem jest wydajny, spokojnie starcza na rok. Rzeczywiście trochę wysycha, jeśli się go niedokładnie zakręci, ale nie stanowi to poważniejszego problemu - wystarczy po prostu bardziej zwilżyć skórę przed nałożeniem. Mam nadzieję, że znajdę gdzieś zapasowe gąbeczki :). Wad nie znalazłam. Podsumowując, bardzo serdecznie polecam ten produkt - jest zdecydowanie wart swojej ceny. Jak dla mnie zasłużył na miano KWC w swojej kategorii! Pozdrawiam! Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    Lusi80
    16 października 2009 o 1:15
    Polecam
    Zestaw kupiłam za 55 PLN na Allegro i nie żałuję. Wykonuje już 5 "zabieg" i po każdym moja skóra rodzi się na nowo, jest gładziutka, delikatna, miła w dotyku. Jestem bardzo zadowolona, cena jak najbardziej adekwatna. W skład zestawu wchodzi masażer z podstawką, 2 końcówkami z gąbeczkami oraz krem. Używam tego produktu od: 1/2 roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    Cerisa
    10 maja 2009 o 19:31
    Wspaniały peeling !!!
    Produkt ten trzeba podzielić na dwa tj. 1. urządzenie - jak dla mnie zbędne i w ogóle nie ware ceny. Kupiłam cały zestaw ale kremu używam bez tego urządzenia bo ono wydziela tylko wibracje, ja myślałam kupując go że ono ma obrotową główkę. Dla mnie to klapa. 2. Krem - REWELACJA. Używam go masując twarz palcami, przy masażu mam wrażenie jak mikroskopijne kryształki jakby papieru ściernego przesuwają się po twarzy z tą różnicą, że nie boli tylko jest miłe uczucie. Po zmyciu skóra jest tak delikatna i miękka że nie da się tego opisać słowami!!! Czasem jest lekko zaczerwieniona ale znika to po chwili. Cudownie odświeża skórę, wygładza i odsłania nową warstwę. CUD MIÓD I ORZESZKI!!! Trzeba pilnować pojemnika i zakręcać go bo produkt wysycha ale muszę przyznać, że nawet jak jest już suchy to i tak spełnia swoje zadanie w 100%. Polecam!!!Używam tego produktu od: 4 miesiące Ilość zużytych opakowań: 2