Pat & Rub Rewitalizujący balsam do ciała `Żurawina i cytryna`

adrift
    25 maja 2015 o 17:12
    super
    Balsam ładnie pachnie, tak orzeźwiająco, dobrze nawilża skórę. Na początku bałam się, że taka tubka szybko się zużyje, ale na szczęście jest w miarę wydajny. Ostatnie opakowanie otworzyłam miesiąc temu, a kremu zostało na oko na 2 tygodnie regularnego stosowania. Używam tego produktu od: nie wiem Ilość zużytych opakowań: w trakcie drugiego
    Sorra
    23 marca 2014 o 9:10
    cudowny
    Jestem uzależniona od tego balsamu, to już trzecie opakowanie. Daje mi poczucie luksusu. Używanie go to czysta przyjemność..zapach, wchałanianie, rozprowadzanie. Skóra po nim cudownie pachnie, mam wrażenie że zmysłowo ;)Plus za opakowanie - pompka. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 3 opakowania
  • 4 marca 2014 o 15:07
    O niebo lepszy!
    Zdecydowanie ta propozycja od PAT&RUB spełnia swoje zadanie wyśmienicie.Miałam przyjemność zostać nią obdarowana i z czystym sumienim polecam ten REWITALIZUJĄCY BALSAM DO CIAŁA Z ŻURAWINĄ I CYTRYNĄ. Zalety: Cudownie nawilża,regeneruje,wygładza,dodaje blasku i dzięki pompce-aplikacja to czysta i luksusowa przyjemność a zawartość naturalnych składników dodaje prestiżu. Wady: Zapach podobny do wielu innych kosmetyków PAT&RUB,cena mogłaby zdecydowanie się obniżyć. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2 normalne opakowania
    szpilla
    5 grudnia 2013 o 20:22
    mnie nie zachwycił
    Cenię naturalne produkty, więc doceniam i ten. Wchłania się dość dobrze, niestety nawiliża i odżywia słabiej niż masło aa seria granat. Nie jest zbyt wydajny, co jak zestawimy z ceną (obecnie już 69 zł), to naprawdę jak dla mnie szału nie ma. Dodatkowo drażni mnie wyraźnie cytrynowy zapach. Nie mam zamiaru wracać do tej serii. Używam tego produktu od: 2 mcy (z przerwami) Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 8 grudnia 2012 o 19:06
    Cytrynka w najlepszym wydaniu !
    Plusy tego balsamu: + nawilża bardzo dobrze przy regularnym używaniu, mam problem ze swędzoącą skórą nóg po ogoleniu ich a przy używaniu tego balsamu mój problem zniknął + fantastyczny skład :-) + fantastyczny zapach cytrynki- ale taki ładny,energetyczny, nie jak odświerzacz wc + opakowanie i dozowanie z niego jest bardzo praktyczne i przyjemne w używaniu, + jestem leniem jeśli chodzi o regularne smarowanie się ,ale tego balsamu aż chce się używać! + jeśli używam żelu i balsamu wieczorem to rano jeszcze czuć zapach. Warto kupować kosmetyki tej firmy w internecie, są zawsze jakieś zniżki, kupony , na fb śledzę ich stronę i korzystam ze zniżek 15% , czasem 20% można upolować . Używam tego produktu od: 1,5 m-ca Ilość zużytych opakowań: 1 całe