Żele do przedłużania paznokci

IBD Hard Gel LED/UV Żel do przedłużania paznokci (różne rodzaje)

IBD LED/UV żel do przyłączania Natural II, 1er Pack (1 X 14 ML) 1210278023
IBD Hard Gel Blush UV French Extreme Żel Budujący 14g
IBD Hard Builder Gel LED/UV Natural II

• 11 marca 2024 o 9:06
    dobry żel
    Używałam go długo i był moim ulubieńcem, jednak ustąpił pierwszeństwa na rzecz innego produktu - mimo to bardzo go polecam, bo jest bardzo wygodny w użytkowaniu i producent wzorowo wywiązał się ze swoich obietnic w jego przypadku. Nie spływa, bardzo dobrze się nim pracuje. Jest samopoziomujący przez co z łatwością można zbudować paznokieć bez konieczności żmudnego piłowania. Bardzo trwały, nie pęka, nie odpryskuje. Ma wygodne, szczelne opakowanie.
    asNia7
    22 marca 2023 o 20:18
    Zachwycający
    Pewnego dnia szukałam żelu ktory będzie wyglądał jak że zdjęć salonowych paznokci, zaczęłam czytać opinie. Przyznam, że nie chciałam wydawać dużo pieniędzy tym bardziej, że był to pierwszy produkt dla mnie tej marki. Nie zawiodłam się. Kupiłam kolor taki mleczny róż i przyznam że cudny kolor, poziomowal się idealnie, nie odpryskiwal. Za chwyciłam się trwałością i tym pięknym naturalnym wykończeniem. Polecam jak najbardziej.
    SNovak
    16 maja 2020 o 3:08
    Szok
    Żel zdecydowanie zaskoczył mnie swoją łatwością pracy, zasadniczo niewiele trzeba żeby uzyskać pożądany efekt. Świetnie pracuje z pilnikiem, samopoziomujący. Kolor na internetowych zdjęciach może wydawać się zbyt intensywny natomiast w rzeczywistości jest to bardzo delikatny mleczny róż. Zalety idealny dla początkujących najlepszy zel samopoziomujący skuteczność świetnie pracuje trwałość wydajność wydajny zapach
  • 28 kwietnia 2020 o 11:55
    spełnia oczekiwania
    Używałam już kilka żeli, ten kupiłam zupełnie przypadkowo. Pierwsze co zauważyłam zaraz po otworzeniu słoiczka to jego budowa. Opakowanie jest skonstruowane tak, by po kilku użyciach nie kleiło się całe dookoła. Dla mnie o duży plus. Żel jest twardy, odporny na uszkodzenia. Łatwo można nim przedłużyć paznokcie. To pierwsze moje opakowane ale nie ostatnie ;)
    Zalety:
    • twardość
    • łatwość w aplikacji
    Kopanda
    1 kwietnia 2020 o 1:29
    Dobry żel w niskiej cenie.
    Nie jestem profesjonalistką jeżeli chodzi o robienie paznokci. Należę do samouków, które malują paznokcie w domu i używają lampy, żeli, lakierów do własnego użytku. Jest to mój pierwszy żel i jestem miło zaskoczona. Bardzo dobrze się nakłada, zdecydowanie wydłuża żywotność lakieru hybrydowego.
    Zalety:
    • dobra cena
    • wygodne opakowanie
    • dobrze się naklada
    • bardzo trwały
    Wady:
    • Brak wad