Żele do przedłużania paznokci

NeoNail Duo Acrylgel Preparat do przedłużania i modelowania paznokci

Neonail Duo Acrygel
NEONAIL Duo Acrylgel Żel do utwardzania i przedłużania paznokci Natural Pink 7G

Nasi użytkownicy zostawili 60 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 20 lutego 2025 o 16:46
    Ciężkie użytkowanie.
    Żel zamknięty jest w tubie, z której ciężko jest wydobyć produkt zwłaszcza od połowy użytkowania. Ma bardzo gęstą, zbitą konsystencję dzięki której nawet łatwo jest zbudować paznokieć. Piłuje się jak masełko. Jest trwały o ile dobrze zbudujemy paznokieć. Cena i dostępność w miarę ok.
  • 1 lutego 2025 o 12:46
    dobra jakość, ale cena...
    Miałam okazję przetestować NEONAIL Duo Acrylgel i ogólnie jestem zadowolona z jego działania. Żel ma świetną konsystencję – jest gęsty, nie spływa na skórki, co ułatwia pracę. Po nałożeniu na formę bardzo dobrze się modeluje i utwardza, a paznokcie utrzymują się długo. Zdecydowanie doceniam jego trwałość – na moich paznokciach wytrzymał nawet kilka tygodni, co jest sporym plusem. Jednak… cena tego produktu jest dość wysoka. W porównaniu do innych akrylożeli na rynku, które oferują podobną jakość, NEONAIL wypada drogo. Znalazłam kilka innych produktów, które są równie dobre, a kosztują znacznie mniej. Więc jeśli nie zależy Ci na marce, to możesz znaleźć inne opcje w podobnej jakości za lepszą cenę. Podsumowując, Duo Acrylgel to dobry produkt, ale cena nie zawsze idzie w parze z jakością. Znajdziesz na rynku równie dobre produkty za mniej.
    Zalety:
    • Gęsta konsystencja – łatwa aplikacja.
    • Trwałość – długo utrzymuje się na paznokciach.
    Wady:
    • Cena – nie jest najtańszy na rynku.
    • Dla niektórych może być za ciężki w aplikacji, jeśli dopiero zaczynają z akrylogelami.
  • 5 grudnia 2024 o 12:03
    Prawie idealny
    Od kilku lat samodzielnie zajmuje się stylizacja swoich paznokcie, ale zawsze przedłużanie ich było dla mnie wyzwaniem. Nie jestem profesjonalistką, a znalezienie odpowiedniego produktu, który nie spłynie na skórki, pozwoli mi nadać ładny kształt i będzie trwały było nie lada wyzwaniem. Produkt NeoNail kupiłam, ponieważ zachęciła mnie promocja w jednej z drogerii i muszę przyznać że okazał się "strzałem w dziesiątkę ". Opakowanie: No cóż...tu zachwytów nie będzie, ponieważ jest ono po prostu nie wygodne. Produkt jest gęsty i wydobycie jest trudne, a jeżeli chce się wykorzystać całą zawartość trzeba przeciąć tubkę. Fakt, że w kuferku zajmuje mało miejsca, jest szczelne i estetyczne, ale nadal mało użyteczne . Konsystencja: Jest gęsty, i dla takiej amatorki jak ja idealny. Używałam z tipsem i samodzielnie, w każdej konfiguracji pracuje się świetnie. Nadanie kształtu i opracowanie paznokcia jest bardzo łatwe. Wytrzymałość: To kryterium to dla mnie podstawa. Wiele razy miałam sytuację, że po kilku dniach musiałam poprawiać paznokcie bo nie wytrzymywały zderzenia z moją codziennością. W przypadku NeoNail jestem autentycznie w szoku bo paznokcie trzymają się świetnie. Podsumowując jestem szczerze zadowolona z tego produktu. Kolor jest podobny do obiecywanego, pracą łatwa i przyjemna a trwałość genialna. Jeśli chodzi o minusy, to głównym jest to opakowanie. Również cena regularna mogłaby być niższa , bardziej adekwatna do pojemności produktu. Dlatego, też najchętniej robię zapasy podczas promocji.
    Zalety:
    • wytrzymałość
    • realny kolor
    • łatwość pracy
    Wady:
  • 31 października 2024 o 16:04
    Okej
  • 15 marca 2024 o 16:50
    Są równie dobre a tańsze
    Kupiłam, bo chciałam nauczyć się przedłużać paznokcie. O ile produkt sam w sobie fajny, twardy po utrwaleniu jak na akrylożel przystało to w moim odczuciu są równie dobre, a dużo tańsze. Kolory ładne, lecz jak z każdej innej marki. Coś co przeszkadza mi w akrylożelach to opakowanie. Z tej tubki jeżeli jej nie rozetne marnuje sie 1/3 produktu. A wielka szkoda, bo cena niczego sobie w porównaniu do gramatury.