Cacharel Amor Amor Sunrise EDT

• 3 lutego 2013 o 19:46
    Lepsze jest wrogiem dobrego
    Kupilam te perfumy latem 2009. Bardzo mi sie spodobaly podczas jednej z wizyt w Sephorze. Uzywalam rowniez klasycznego Amor Amor i pomyslalam, ze bedzie to mila odmiana. Faktycznie, przez kilka dni zachwycalam sie tym zapachem, jednak do dzis go nie wymeczylam. Nie kupilabym go ponownie, poniewaz szybko sie nudzi, a po jakims czasie zaczyna bardzo dziwnie, duszaco pachniec na skorze. Na pewno nie jest to (tak jak wskazywalaby nazwa i edycja) zapach typowo letni, gdyz jest dosc slodki i mocny. Butelka rowniez nie jest najlepszej jakosci, biala warstwa szybko zaczyna sie kruszyc i wyglada malo estetycznie. Obiektywnie nie jest to zapach nieladny, jednak dla mnie zbyt mdly i duszacy, mimo ze jestem fanka slodkich perfum. Używam tego produktu od: 2009 Ilość zużytych opakowań: 100ml - nie wymeczone do konca
  • 9 czerwca 2010 o 18:10
    zapach czystosci
    Uzywalam tych perfum zawsze po kapieli i milo mi sie w nich kladlo spac,zapach przypominal mi swiezo wyprana posciel.Rzeczywiscie tez mi przypomina zapach proszku do prania,zapewne przez ta galke muszkatolowa w skladzie.Sunrise napewno nie jest soczysto owocowy jak np. letnie wydania Escady,mi przypomina raczej zapach swiezo umytego ciala i dlatego uwazam ze jest rewelacyjny po goracej kapieli i tylko do tej funkcji go uzywalam.Jako zapach typowo na lato moim zdaniem sie nie nadaje ze wzgledu wlasnie na ta \proszko-podobnosc\.Swoja droga byl nawet dosyc trwaly i intensywny.Nie wiem czy kupie ponownie bo to edycja limitowana. Używam tego produktu od:zeszlego roku Ilość zużytych opakowań:1 (50 ml)
  • 15 lutego 2010 o 17:22
    Fajny
    Jestem szczęściarą, ponieważ na mojej skórze praktycznie każde perfumy ładnie pachną(poza cytrusami których nie znoszę) Także te bardzo ładnie rozwijają się na mojej skórze. W ogóle nie czuję proszku do prania, za to grejpfrut bardzo. Są to dość słodkie perfumy, na zimę dla mnie za lekkie, lecz na lato jak najbardziej. nie wiem czy kupię ponownie bo lubię zmieniać zapachy. Używam tego produktu od:niedawna Ilość zużytych opakowań:w trakcie 100ml
  • 15 lutego 2010 o 15:35
    Proszek do prania
    Jako wielka i wierna fanka klasycznego Amor Amor oraz Amor Tentation, muszę powiedzieć ie dla Amor Sunrise. Faktycznie - jest to zapach mocnego proszku do prania. Nie wyczuwam ani grejpfruta, ani malin, ani ananasa. Chyba to był wakacyjny niewypał. Opakowanie charakterystyczne dla Amorków i za to 4*, za zapach niestety tylko 2*, bo jak komuś zapach odpowiada to może się ponacierać proszkiem i taniej wyjdzie:D:D;) Używam tego produktu od: - Ilość zużytych opakowań: próbka
  • 20 grudnia 2009 o 17:40
    A mi się bardzo podoba!
    Skąd ten wszechobecny proszek do prania? Chyba jestem szczęściarą, bo na mnie w ogóle nie ma takich nut! Cały czas - od początku do końca - soczyste owoce. Najpierw - ananas, potem - cytryna, na końcu malina, a w międzyczasie cały owocowy bukiet. Zapach kojarzy mi się z takim niezwykłym, wyłączonym klimatem - być samemu na rajskiej, opustoszałej wyspie!:) Piękny, beztroski, ciepły, soczysty. Opakowanie bardzo mi się podoba, w przeciwieństwie do klasycznego koszmarka. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1