bebeauty Maska na tkaninie nawilżająca

• 30 lipca 2020 o 20:47
    Tanie i dobre
    Po tę maskę sięgnęłam jako po drugą z tej serii. Pierwsze co przykuło moją uwagę to bardzo podobny zapach jak w kremie z japońską wiśnią marki Marion, którego używałam swego czasu i był fajny. Maska jak zawsze dobrze wycięta i przylegająca do twarzy w odpowiednich miejscach. Tak samo jak inne wersje była dobrze nasączona. W tym wypadku okazała się być zbyt treściwa dla mojej mieszanej skóry, ale nie skończyło się to zapchaniem. Resztki serum pozostałe na skórze nie do końca się wchłonęły, więc musiałam je zmyć z twarzy i nałożyć delikatną wieczorną pielęgnację, aby zatrzymać nawilżenie w skórze.
  • 21 lipca 2020 o 9:32
    Znam lepsze maski na tkaninie nawilżające
    Maseczka ma mleczną konsystencję o bardzo słodkim, ale ładnym zapachu, coś trochę pachnie kokos pomieszany jeszcze z czymś. Płachta jest bardzo dobrze nasączona esencją, ale jest natomiast źle wyprofilowaną, jak w całej serii. Esencja sama w sobie nie jest aż tak lepka. Efekty są średnie jak dla mnie. Maska średnie odżywia i nawilża, a o uelastycznieniu dla mnie nie ma mowy. Jednak jak za tą cenę to ta maseczka jest poprawna i można do niej wrócić, ale sama też nie widzę takiej potrzeby u siebie.
    • ładny, słodki zapach
    • esencja nie jest aż tak lepka
    • dobrze nasączona płachta
    • efekty: delikatne odżywienie i nawilżenie
    Wady:
    • brak uelastycznienia
    • źle wyprofilowana płachta
  • 23 czerwca 2020 o 13:10
    Nawilża i odżywia
    Po poprzednich nieprzyjemnych doświadczeniach z maseczkami z tej serii, postanowiłam dać szansę kolejnej, bo i tak miałam ją w zapasie. Nauczona doświadczeniem, tym razem dużo uważniej rozkładałam płachtę, starałam się jej nie rozciągać, aby nie straciła kształtu i finalnie jestem zadowolona z efektu działania. Trzymałam ją na twarzy ok. 20 minut i w kilku miejscach już zdążyła wyschnąć. Po jej zdjęciu, skóra była dobrze nawilżona, odżywiona i zregenerowana.
    Zalety:
    • nawilża; odżywia; regeneruje; niska cena
    Wady:
    • trzeba uważać, bo płachta lubi się rozciągać i tracić domyślny kształt
  • 2 listopada 2019 o 14:39
    Tania maska a naprawdę warto ją mieć .... Nawilza skórę i pielegnuje
    kosmetyki od Bebeauty produkowane dla biedronki odkryłam już stosunkowo dawno i w sumie bardzo często jestem z nich zadowolona z jednych mniej z innych bardziej ….. ale to jak zawsze , jeszcze się taki nie narodził żeby wszystkim dogodził:D tak samo jest z kosmetykami Maski na tkaninie od BeBeauty znajdziemy w kilku wersjach , mialąm już rozświetlającą , odżywczą , teraz nadszedł czas na nawilżającą:D Więc tak maska jest jednorazowa znajduje się w foliowej torebeczce. Na opakowaniu znajdują się wszelkie informację , które mogą nas zainteresować między innymi jak stosować maskę, jaki jest jej skład oraz czego możemy od niej oczekiwać Płachta jest bardzo mocno nasączona pielęgnującym kosmetykiem , jeżeli chodzi o płachtę to jest jak dla mnie zbyt duża , dlatego odcinam skrawki maski aby dopasować ją do mojej niewielkiej buzi pozostałości chowam do opakowania i używam ich na male partię twarzy np. na nosek:D maskę trzymam na buzi aż do całkowitego wchłonięcia w twarz preparatu czasami jest to nawet 40 minut Po zdjęciu wklepuje resztę kosmetyku w skórę.. Skóra twarzy jest po niej nawilżona , zadbana bardzo ładnie wygląda czysto i promiennie Jestem z niej zadowolona
    Zalety:
    • Świetne działanie
    • Nawilża skórę
    • pielęgnuje skórę twarzy
    • jest przyjemna
    • ma dobry skład
    • jest w niskiej cenie
    • płąchta dobrze nawilżona kosmetykiem
    • bardzo tania
    Wady:
    • płachta jest zbyt duża
  • 2 października 2019 o 1:23
    Fajnie nawilża
    Używa od:próbka
    ????Ładny zapach ????Za duży płat ale to jak przy każdej z tej serii, chyba że ja mam jakąś małą twarz ????Dobrze nasączona i nie zjeżdża z twarzy ????Dobrze przylega do skóry ????Daje uczucie chłodu ????Przynosi ulgę zmęczonej twarzy po całym dniu ????Nie szczypie i nie piecze jak każda maska z tej serii ????Skóra nie była zaczerwieniona i podrazniona ????Maseczka dobrze nawilzyla i odzywila cerę ????Skóra była gładka i miękka w dotyku ????Nie było uczucia ściągnięcia