Helena Rubinstein Lash Queen Feather Collection Mascara Tusz nadający objetość

piniata
    22 stycznia 2015 o 17:34
    kolejny raz helenka nie zawiodla
    maskara-cudo.pogrubia w sposob ktory malo ktora maskara to na moich rzesach potrafi,perfekcyjnie rozdziela...mi niczego wiecej nie trzeba .mam efekt wow! to juz kolejna maskara helenki ktora ubostwiam.a pol gwiazdki odejmuje jedynie za cene..dlaaaaczegoo tak drogo? :P Używam tego produktu od: miesiac Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 9 maja 2014 o 14:30
    Mój jedyny
    To mój wymarzony tusz, przynajmniej jak na razie nie spotkałam lepszego. Co rpawda nie miałam wielu tuszy, ktorych cena sięga powyżej 100 zł, ale ten jest tym do którego będę wracała, choć szkoda że cena jest tak wysoka...:( Tusz właściwie zaspokoił moje potrzeby, nie tylko pogrubił mi rzęsy, ale też je odpowiednio wydłuzył i podkręcił. Szkoteczka jest idealna, nawet kiedy szukam tuszu tańszego, to zawsze sugeruję się tym aby szkoteczka była zbliżona do tej z Rubistein. To zdecydowanie mój typ! Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: 3 opakowania
  • 21 marca 2013 o 13:43
    Bardzo dobry tusz.
    Aktualnie używam innego ale kiedyś pewnie do niego wrócę. Jest taki jak lubię. Normalny, porządny tusz. Normalny czyli bez jakiś "teatralnych" efektów, czego nie znoszę. Świetne opakowanie, leciutkie, super się zakręca, odkręca. Bardzo fajna klasyczna szczoteczka. Używam tego produktu od: dwóch lat Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 13 marca 2012 o 12:08
    Dobry
    Tusz dostałam w prezencie, spodobało mi się opakowanie, przyciąga wzrok, bardzo fajna szczoteczka, dobrze się nakłada, rozdziela rzęsy, pogrubia, nie ma szału, a znam tuszę o podobnym działaniu z niższej półki. Cena za wysoka. Używam tego produktu od: 4 m-cy Ilość zużytych opakowań: jedno
    mssh
    15 stycznia 2012 o 13:35
    Mój hit!
    Mam dosyć gęste rzęsy u nasady i zawsze to był mój propblem, ponieważ nie potrafiłam znależć tuszu, a bardzij szczoteczki, która poradziłaby sobie z rozczesaniem tego gąszczu :P Poza tym tusz ładnie sie rozprowadza na rzęsach, nie klei, nie pozostawia grudek i jest delikatny-czyli wszystko to czego szukam :) Na pewno nie nadaje się on dla osób poszukujących produktu, który mocno tuszowałby rzęsy, ale przy delikatnym makijażu jest niezastąpiony :) Dodatkowo nie osypuje się i nie rozmazuje, pomimo mojej tłustej cery. No i co najważniejsze, to nie wysycha po miesiącu. Rekordowe opakowanie wytrzymało ze mną 5 miesięcy przy praktycznie codziennym używaniu! Zdecydowanie mój KWC :D Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: 3 pełnowymiarowe opakowania