Pharmaceris M, Lacti - Intima, Pianka do higieny intymnej w okresie ciąży i karmienia

aspekt
    14 grudnia 2013 o 8:49
    świetna
    Gdy odkryłam, że SLS mi nie służy, testowałam różne płyny bez jego zawartości. W końcu trafiłam na ten, a bardzo lubię formułę pianki w kosmetykach do higieny intymnej, więc przy nim zostałam. Dobrze myje, nie powoduje podrażnień, nie potrzeba jej rozcieńczać. Dobry skład. Wygodny dozownik. Minus: cena, szukam tańszego zamiennika. Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: ok. 5 pianki oraz 2 żelu
  • 25 lipca 2011 o 16:13
    bardzo dobra!!
    Przez kilka lat byłam wierna emulsji Lactacyd. Problemów z infekcjami też nie miałam wtedy za często. Teraz jestem w ciąży (końcówka) i dopadła mnie jakaś infekcja. Inne płyny nie przynosiły ulgi. Dopiero Pani w aptece poleciła mi ta pianke. Jest super delikatna, nie ma po niej podrażnień, jest bez zapachu (a na tym mi bardzo zależało w płynie). Mam nadzieje, że pianka dalej będzie mi tak świetnie służyła. Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    siusiek
    14 listopada 2010 o 0:16
    szkoda ze tylko 4
    mam niedaleko siebie apteke, w ktorej kosmetyki sa tansze nawet o 70%. :) pianka tez byla tania. niestety jestem jedna z tych babeczek, ktore przez cala niestety ciaze cierpia na silne zapalenie pochwy, wynikacja z oslabienia ukladu:( nie dzialaja na mnie nawet silne globulki:( nie zaskocze jesli powiem ze i ta pianka nic nie zrobiła. jedyne co moge powiedziec o tym produkcie to , to ze lagodzi podraznienia skorne. grzybicy nie zwalczy, to nie antybiotyk, ale konsystencja mnie nie podraznia nic a nic. czesto w ciagu dnia ja stosuje, poniewaz obniza mi temp ciala w tamtych okolica. przez jakis czas nie czuje takiego pieczenia. w nocy kiedy budze sie \"na siku\" :) obowiazkowo. ma niesamowite wlasciwosci odswiezajace! mysle ze moge byc ekspertem w tej dziedzinie:) licze na to ze po skonczeniu kuracji w ktorej stosuje najmocniejszy lek podawany ciezarnym, infekcja ustapi i bede czerpala z pianki wiecej i wiecej. moja ocena nie bedzie niska, poniwaz od lat uzywam kosmetykow tej marki. zaczynalam od u20, lirene, eris, pharmaceris zaczelam kupowac kiedy okazalo sie ze mam problematyczna skore. bardzo lubie pianke do twarzy dla suchej skory. dzis dam 4 bo zmniejszenie choc na chwile bolu jaki towarzyszy mi codziennie to b.duzo. mysle ze juz niedlugo dodam kolejan gwiazdke Używam tego produktu od: okolo 2 miesiecy, wczesniej mialam cos innego Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    ARISCA
    28 marca 2010 o 19:31
    bardzo dobra
    Pianka jest bezpieczna z apteki, bezzapachowa, bezbarwna, nie ma sls,bez parabenów , konserwantów; koi podrażnienia,ja zawsze używam jej więcej; skóra w tych miejscach jest bardziej odporna na urazy. Do bardzo wrażliwej skóry, skłonnej do stanów zapalnych tych okolic polecam.Mogłaby być tańsza,ale w sumie jakość usprawiedliwia cenę`Chcę dopisać,że w porównaniu z innymi płynami, emulsjami i.t.p.jest ona najlepsza-nic a nic nie podrażnia.A stany zapalne i tak leczy tylko szare mydło. zUżywam tego produktu od:2 mce Ilość zużytych opakowań:...........
    _Beata_
    15 września 2009 o 9:35
    Godna polecenia
    Używam tej pianki ze wzgledu na moje przewlekłe infekcje intymnych czesci ciala ktorych zaden lekarz nie jest w stanie wyleczyc:( Pianka jest bardzo przyjemna, nie podraznia dodatkowo nawety gdy jestem "tam" bardzo podrazniona (a robil to lactacyd i przed nim ostrzegam)dziala lagodzaco, wydajna jesli stosuje sie 1 psikniecie (ja potrebuje 2 zeby czuc sie naprawde swiezo). Oczywiscie jezeli mamy jakas infekcje, nie zastapi kuracji lekami. Odejmuje jedna gwiazdke ze wzgledu na cene. Zaplacilam 20zl za 260ml i uwazam, ze to troszke za duzo;)Używam tego produktu od:miesiaca Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1