Avon Night Magic Evening Musk EDT

• 4 czerwca 2013 o 22:35
    Otulający...
    Świetny. Używałam go w wieku nastoletnim dawno temu ( pierwsze kroki Avonu w Polsce) potem zapragnęłam i znalazłam na eBayu. Lubię. Lubię używać go w domu, czuję się nim fantastycznie ciepło otulona. Z pewnością kupię kolejną butelkę. Używam tego produktu od: obecnie od pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie trzeciego
  • 4 sierpnia 2012 o 23:06
    identyczny jak Timeless
    Ten zapach to brat bliźniak Timeless również z Avonu. Tylko że Night Musk jest już wycofany i kosztuje w tej chwili dużo, a Timeless można na Allegro kupić za jakieś 18 zł. Ogólnie: zapach fajny na zimę, ogrzewający, trochę apteczny, kadzidlany, ciężki. Nietypowy, warto go poznać. Używam tego produktu od: kilku dni Ilość zużytych opakowań: próbki
  • 5 maja 2009 o 20:04
    czołówka...
    Zapach,który od chwili poznania należy do czołówki moich ulubionieńców-ku mojemu wielkiemu zdumieniu. Do perfum katalogowych miałam z reguły negatywny stosunek.Poznałam ich całkiem dużo-przez moje życie przewinęło się sporo wielbicielek Avonu,które miały półki wypchane perfumami tej marki.I niemal zawsze odpychała mnie syntetyczność,charakterystyczna"perfumeryjność"tych zapachów. Night Musk też jest sztuczny i syntetyczny,ale jednocześnie intrygujący i oryginalny.Zaczyna się alkoholową,chemiczną nutą aldehydów-początek jest ciężki do zniesienia,ale naprawdę warto poczekać,bo pojawia się tytułowe piżmo. To nie jest brudaśne,fizjologiczne piżmo-nie ma tam śladów Musc Ravageur,czy Musc Koublai Khan Lutensa-to piżmo na wskroś perfumeryjne i mydlane.W tym zapachu jest jednak nuta,która ja określam mianem "retro-szyku"-trochę pudru,nieco skóry(przez moment miałam nawet skojarzenia z Habanitą)-sprawia to,że Night Musk jest tak intrygujący i wyróżnia się z tłumu podobnych do siebie,grzecznych pizmowo-mydlanych zapachów. Naprawdę warto poznać Używam tego produktu od:w trakcie 50 ml Ilość zużytych opakowań: