Boucheron B pour Femme EDP

khy
    25 lipca 2009 o 19:16
    Po prostu kobiecy i... fajny
    Bardzo ladny i przyjemny, mocno owocowy zapach. B pour Femme to zapach z gatunku tych, ktore niczego nie udaja - jest mocno owocowy, bardzo kobiecy, zlozony, ale bez pretensji do jakiejs specjalnej oryginalnosci. Owoce sa tu geste, zmyslowe, otaczajace nosicielka upojna wonia. Calosc wg mnie bardzo udana, choc nie jakos szczegolnie niezwykla - dlatego choc specjalnie na flakonik rujnowac sie nie bede, to jednak jak trafi sie jakas okazja... bardzo chetnie, poprosze ;-))). Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: probki
    Hosea
    20 lipca 2009 o 14:24
    nic ciekawego
    Są kwiaty jest i Orient ale wszystko tak nieśmiało,jakby pachniało przez przypadek.Nie ma w nim nic denerwującego,bo nie ma tu pomysłu.I znika zanim zdąży się rozwinąć. Używam tego produktu od:kilka razy Ilość zużytych opakowań:próbka
  • 12 maja 2009 o 11:40
    Lżejsza wersja Euphorii
    Wyczytałam gdzieś,że to zapach z katogorii kwiatowo-orientalnej,więc byłam bardzo ciekawa...Długo nie mogłam go spotkać,dopiero niedawno pojawił się w Douglasie.Na razie jedynie testuję.Pierwsze wrażenie po psiknięciu: ładny,ale po chwili już szukałam w myślach : skąd ja to znam? Chyba tak: to nuta znana z Euphorii,tylko w delikatniejszej wersji.Trwałość zupełnie przeciętna, bez upajającej mgiełki.Buteleczka może być.Ogólnie ocena gdzieś na 3. Używam tego produktu od:testy Ilość zużytych opakowań:j.w.