Astor Volume Diva Mascara (Tusz pogrubiający)

• 27 lutego 2015 o 18:27
    A good friend
    Kupilam ten tusz ok rok temu i calkowice zapomnialam o nim. Lezal spokojnie w szufladzie, az 6 miesiecy temu go na nowo odkrlam. Tusz na poczatku troszke sklejal rzesy, ale po kilku uzyciach wszystko sie unormowalo. Ladnie pogrubia rzesy i sie nie kruszy. Używam tego produktu od: 3 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 1 cale
  • 28 listopada 2014 o 20:25
    dobry, szkoda że już nie dostępny
    Kolejny już tusz, który używałam, z którego byłam zadowolona i który wycofano ze sprzedaży. Tusz ten ma kolor ślicznej, głębokiej czerni. Szczoteczka jest wygodna, nie maluje się nie po powiece, co czasem mi się zdarza. Na rzęsach utrzymuje się w miarę długo. Po mniej więcej dwóch miesiącach używania, kiedy w opakowaniu zostało niewiele tuszu, to zaczął się kruszyć na rzęsach. Ale było to dosłownie przy końcówce. Nie uczula, nie śmierdzi co też tuszom się zdarza. Łatwo się zmywa. Nie lubiłam jego opakowania. Trochę tandetne, a sama szczoteczka przez te aplikacje na rączce nie specjalnie wygodna do trzymania. Jednak mimo wszystko lubiłam go i z chęcią bym kupiła znów, choć ostatnio znalazłam dobrego zastępce też od Astora. Polecam Używam tego produktu od: używałam jakiś czas temu Ilość zużytych opakowań: 4-5
  • 12 września 2014 o 0:08
    Bardzo przyjemny tusz.
    Na początku byłam średnio przekonana do tego tuszu - po pierwszym malowaniu nie zrobił na mnie mega wrażenia. Później bardzo zyskał :) \\nOpakowanie ma dość poręczne i ładne. \\nKonsystencja tuszu całkiem fajna, szczoteczka klasyczna, ale można nią fajnie podziałać. Sam tusz fajnie wydłuża rzęsy, ma ładny kolor. Minus, że gdy za dużo si go nałoży niestety lubi się kruszyć :( Kiedy nałożymy odpowiednią ilość jest trwały. Nie robi tak zwanych owadzich nóżek więc dla niego duży plus :) \\n
  • 21 marca 2014 o 11:32
    najlepszy jaki używałam
    Uzywam tego tuszu od dłuzszego czasu. Staram się go kupować na przecenach. cena poniżej 30 zł. Bardzo fajna szczoteczka dobrze rozczesuje, nie skleja rzęs. Formuła maksymalnie wydłuża rzęsy. Minusem jest że po dłuższym czasie używania osypuje się pod oczy. Produkt godny POLECENIA!!! :) najlpiej wygląda 2 razy nałożony. Używam tego produktu od: od 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: 3 opakowania
  • 4 marca 2014 o 13:13
    tańsze się lepiej spisują
    Tańsze tusze np z Eveline sie lepiej spisują niż ten. Zawiodłam się na całej lini bo płacąc prawie 40 zł oczekiwałam chociaż tego, że jak nie poradzi sobie z moimi rzadkimi rzęsami to przynajmniej będzie na nich trwale siedział. Plusy: - wydłuża POJEDYNCZE rzęsy (co jest dla mnie nowością) - ładnie wygląda Minusy: - kruszy się i sypie - bardzo łatwo skleja rzęsy - nie pogrubia - cena - szybko wysycha Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 nie całe