L'Oreal Professionnel Serie Expert, Vitamino Color, Powerdose Color Ampułka chroniąca kolor

• 1 października 2012 o 13:48
    Za***....:)
    +Totalny pozytyw, +fajne działanie odrazu czuje się efekt, +zabójczy zapach, -minus tylko za cenę 10 zł za małą fiolkę:/ W połączeniu z maska daje swietny efekt :) Używam tego produktu od: użyłam 2 razy Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
  • 7 grudnia 2011 o 21:55
    Tłuścioch pospolity.
    Kupiłam tę ampułkę przy okazji większych zakupów na Allegro, zachęcona recenzjami i średnią ocen. Nie jest to tania impreza, bo jedna ampułka to koszt ok. 7-8zł i wypadałoby, aby cena szła w parze z jakością... Włosy farbuję farbami profesjonalnymi, aktualnie jest to Wella Koleston z palety brązów. Ampułkę nałożyłam po trzecim od farbowania myciu, trzymałam ją ok. 15 minut pod foliowym czepkiem, po czym obficie spłukałam wodą. Powiem tak- ta ampułka nie robi nic, czego nie robiłaby jakakolwiek nafaszerowana silikonami maska do włosów. Ja nie mówię, że silikony to zło, ale we wszystkim trzeba znać jakiś umiar. Nie wypada sprzedawać ludziom takiej jakości produktu w tak wysokiej cenie. Po wysuszeniu włosy są błyszczące (ale moje z natury są bardzo błyszczące, a farby do włosów dodatkowo podbijają ten efekt), gładkie, ciężkie, leniwie się falują, a u nasady są nieco przyklapnięte. Niestety następnego dnia rano włosy nadają się do ponownego umycia, bo wyglądają jakby były najzwyczajniej w świecie tłuste. No więc myję te włosy, mając nadzieję, że po kolejnym myciu efekt będzie delikatniejszy, ale nic z tego- włosy wyglądają tak, jakbym nic na nie nie nałożyła. Podejrzewam, że wszystkie "cudowności" po prostu zniknęły w odpływie wanny. I 8zł szlag trafił. To się dopiero nazywa długofalowe działanie... To jest najlepszy dowód na to, że jak się chce, to nawet na pustyni można się dorobić fortuny na piasku. Naprawdę, jakby już tańszych silikonów nie było... Nie jest to produkt dobrej jakości, nie daje żadnego spektakularnego efektu, nie różni się niczym od jakiegokolwiek L\'Oreala z drogeryjnej półki- owszem, w tej samej cenie, ale o wielokrotnie większej pojemności. Nie lubię takiego nabijania ludzi w butelkę. Nie polecam. Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: 1- i więcej nie będzie
    dreifra
    13 października 2011 o 13:03
    Super!!!
    Kupiłam ją na wypróbowanie podczas zakupów innych kosmetyków do włosów na Allegro. Tak jedna ampułka kosztowała 8 zł. Produkt świetny, jednak po pierwszym użyciu nieco przetłuścił mi włosy. Po kolejnym umyciu włosy wyglądały świetnie. Są lśniące i miękkie. Polecam wszystkim i napewno zakupie kolejne ampułki. Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: 1 całe opakowanie
  • 7 sierpnia 2009 o 5:56
    polecam
    bardzo przydatna rzecz ! włosy po ampułce są lsniace , gładkie, nawilzone, a końcówki sie nie strzepia miałam robioną apmpułke i u fryzjera i w domu, - najwazniejsze dobrze ją rozprowadzić i wcale nie trzeba długo trzymac - i tak działa bardzo dobrze miałą tez absolut repair - ampułki i tez były bardzo dobre nie wiem czy kupie, lub zdecuduje sie jeszcze na ten zabieg, gdyż jest tyle innych serii loreala do wypróbowania...ale nie zaprzeczam,mozliwe że kiedyś tak Używam tego produktu od:rok temu Ilość zużytych opakowań:3
  • 10 lipca 2009 o 23:08
    mój ideał
    Kilkakrotnie wypróbowałam w salonie fryzjerskim, ale tak sobie pomyślałam, że miło by było mieć takie piękne włosy częściej i teraz używam także na własną rękę w domu. Kupiłam atomizer, psikam jak trzeba, wcale nie trzymam pod folią, ręcznikiem, czy czym tam jeszcze, tylko odczekuję kilkanaście minut i po sprawie. Efekt jest natychmiastowy i szokująco dobry, tak więc będę używać po wsze czasy. Używam tego produktu od:kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań:w okolicach 10