Avon Brazil Beat EDT

• 3 lutego 2015 o 19:43
    Cukierek
    Charakterystyczny słodki zapach z avonu, a jednak lubiłam go. Czasami udało mi się go kupić w granicach 20 zł, mając do dyspozycji tak niską kwotę warto wziąć ten zapach pod uwagę. Typowo owocowo-kwiatowy zapach, z przewagą owoców, ale nie mdlący. Taki dziewczęcy, tani, średniej trwałości zapach za niewielkie pieniądze. Myślę, że w lecie z chęcią bym do niego wróciła ;)
  • 21 lutego 2013 o 19:03
    Na lato...
    Mojej starszej siostrze znudził się ten zapach, więc dostałam go ja... Na początku bardzo mi się podobał. Zapach był taki owocowy, letni i słoneczny. Fajna słodycz, ale w orzeźwiającej wersji. Naprawdę w wakacje bardzo mi się ten zapach podobał. Jednak teraz zimą cudowny owocowy zapach zamienił się w nie-wiadomo-co, troszkę czuję zgniłe owoce, troszeczkę nieprzyjemny zapach papierosów...Ciekawe czemu... Zapach wytrzymywał 3-4 godziny. O ile latem było mi to na rękę, o tyle teraz już nie. Niedokończony flakonik oddałam młodszej siostrze, która jest zadowolona... Używam tego produktu od: używałam latem Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe
  • 5 listopada 2012 o 17:23
    Typowo letnie byle co.
    Używałam tego zapachu 4-5 lat temu na studiach, gdyż posiadała go moja współlokatorka, a nie bardzo jej pasował. Mnie też na kolana nie powalił. Taki słodki byle jaki ulepek, nie można wyszczególnić żadnej konkretnej nuty zapachowej. Trwałość mizerna. Przynajmniej nie był duszący, bo męczący otoczenie zapach latem to istna katastrofa. Plus za cenę i małe opakowanie w sam raz do torebki. Używam tego produktu od: używałam jakiś czas temu Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 30 stycznia 2012 o 16:02
    Jedne z ulubionych
    Mają śliczny zapach, jak dla mnie idealny. Super sprawują się podczas lata. Zapach dobrze mi się kojarzy. Nie są jakieś super wytrzymałe ale utrzymują się ok. 4h. Bardzo ładna buteleczka. Używam tego produktu od: Roku Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 23 stycznia 2012 o 14:09
    taki sobie
    miałam ten zapach jakieś 2-3 lata temu. Na początku bardzo mi się podobał, tak właśnie wyobrażałam sobie brazylijskie wybrzeże. :] Używałam go bardzo namiętnie, było lato, więc nie przeszkadzało mi że ma słabą trwałość, bo w lecie dobrze jest mieć coś w rodzaju "troszkę trwalszej mgiełki", i tak właśnie go traktowałam- był trwalszy, i to o wiele, od mgiełek, które proponuje Avon, ale też woda toaletowa to za mocno powiedziane o Brazil Beat. Przyszła jesień, zima... a Brazil Beat zaczął mnie potwornie męczyć. Dalej podobał mi się jego zapach, ale wtedy zaczęłam uważać, że lepiej nadawałby się do żelu pod prysznic-chwilę pocieszy nos, a potem znika, niż do wody, którą nosisz na sobie dłużej:(. Jakoś go "domęczyłam" i zużyłam do końca, ale było ciężko. Teraz nie wiem czy kupiłabym go z powrotem. W sumie na lato był fajny, ale bałabym się, że powróci to uczucie zmęczenia. A i tak nie jest on teraz dostępny w katalogach... Używam tego produktu od: 2 lub 3 lata temu Ilość zużytych opakowań: jedno całe