L'Oreal Paris Telescopic Explosion Mascara

ewek513
    12 października 2014 o 21:03
    Niestety nie chcial ze mna wspolpracowac
    Minusy: - szczoteczka baaaaardzo utrudnia aplikacje - skleja rzesy - efekt nie powala - kolor bardziej szary niz czarny - ciezko sie zmywa - wypadaly mi po nim rzesy Plusy: + moze daje dobry efekt jak sie ma wprawe w aplikowaniu tuszu z tego typu szczateczka Używam tego produktu od: miesiaca Ilość zużytych opakowań: pierwsze w trakcie
  • 29 września 2014 o 17:53
    oryginalny i wymagający do bólu
    Nie przepadam za tak wymagającymi kosmetykami. Lubię zrobić błyskawicznie makijaż, a ten tusz niestety mi tego nie ułatwia. Produkt jest niewygodny i mimo tego, że ze jest oryginalny, nietypowy i wyjątkowy to równocześnie jest także niepraktyczny oraz wymagający. Sam tusz jest ok, stosuję go z inną szczoteczką. Wyraźnie pogrubia, wydłuża i podkręca moje rzęsy. Jednak wykonywanie makijażu szczoteczką, którą proponuje producent jest dla mnie męczące, ponieważ ona skleja rzęsy i nierównomiernie nakłada tusz, przez co spojrzenie wygląda sztucznie. Ogólnie nie polecam tego tuszu. Nie kupię go ponownie, głównie ze względu na aplikację, a nie na jakość produktu, która jest w porządku. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
    Dorkax
    7 marca 2014 o 9:24
    w sumie to nie wiem...
    Mam kolor grafitowy, jestem blondynką. Moje odczucia sa mieszane. Z jednej strony za duzo sie naklada, chwila nieuwagi i niemilosiernie skleja moje delikatne rzesy i wolno schnie i ciezko sie zmywa. Zalety: jak sie postarac to robi piekny wachlarz rzes chociaz wymaga to czasu i wprawy, dlugo sie trzyma a pigment jest mocny. Tusze tego typy przy braku wprawy moga sklejac rzesy. Ten nie jest pod tym wzgledem wyjatkiem. Tak wiec nic specjalnego. Collosal jest lepsza i tansza Używam tego produktu od: jakiegos czasu Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
  • 7 grudnia 2013 o 13:41
    Całkiem dobry
    Tusz co prawda potrafi nieźle skleić rzęsy, ale po kilku aplikacjach można go "rozpracować" i nakłada się całkiem nieźle :) Jego aplikacja faktycznie zajmuje sporo czasu, ale efekt jest świetny. No i długo się utrzymuje, w ciągu dnia nie muszę nic poprawiać :) Na pewno jeszcze do niego wrócę.
    Citina
    3 grudnia 2013 o 11:25
    Średnio...
    Bardzo oporny tusz, wymaga poświęcenia naprawde sporej ilości czasu aby rzęsy wyglądały dość ładnie. Dodatkowo ma tendencję do sklejania rzęs. Mimo, że dotrze do nawet najkrótszej rzęsy to nie potrafi odpowiednio jej wyeksponować bez wspomnianego wcześniej sklejania. Kolor tuszu jest jego największą zaletą- jest wyrazisty, rzucający się w oczy i ja używałam głębokiej czerni. Więc ładnie podkreśla oczy. Plusy: + KOLOR Minusy: - skleja rzęsy Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1 całe