Rzęsy magnetyczne

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 16 marca 2024 o 18:56
    Tragedia
    Również założyłam konto aby przestrzec - to jest najgorszy produkt z Rossmana jaki kiedykolwiek widziałam. To nie ma prawa się trzymać. Rzesy nie profilują się do oka -gora łączy się z dołem o tworzą prosta szczotkę. Szkoda wydanych pieniędzy.
    Zalety:
    • Brak.
    kaskaw8
    20 czerwca 2022 o 19:15
    Prawie całkowita klapa
    Używałam wersji Orchid. Rzęsy są totalnie niewarte swojej ceny (ponad 30 zł). Da się je uratować, ale i tak za wiele z nich nie da się uzyskać. Po pierwsze i najważniejsze: nie spełniają swojej podstawowej roli, czyli nie działają jako rzęsy magnetyczne. Łączą się, owszem, ale nie da się ich połączyć równo i w tym miejscu, gdzie chcę, by były. Magnesy są mocne i nie rozłączają się łatwo, jednak praktycznie niemożliwe jest, by zrobić z tych rzęs cokolwiek innego niż złączenie ich ... w połowie własnych rzęs. Beznadzieja i frustracja. Próbowałam je zastosować nieco inaczej: zerwałam magnesy i użyłam klasycznie jako połówki/ćwiartki rzęs. Tutaj było lepiej, ale i tak nie za cudownie. Magnesy rozerwały je i trudno było uratować z nich coś równego i na tyle, o ile mi się udało, było okej. Rzęsy mają cienki i przezroczysty pasek, ale nie jest zbyt łatwy i skory do dopasowania. Odchodził od linii moich rzęs i nie chciał się trzymać. Jakoś udało mi się to ogarnąć, ale zbyt wiele zachodu z tak słabym jakościowo produktem.
    Zalety:
    • ładnie i naturalnie wyglądają
    • można wykorzystać jako połówkowe rzęsy lub nieco bardziej rozbudowane kępki
    Wady:
    • jakość
    • nie da się ich dopasować
    • zbyt sztywny pasek
    • nie warte swojej ceny
  • 17 czerwca 2021 o 22:59
    ocena
    Używa od:próbka
    Nie polecam. Odradzam kupować, bo wyrzucicie hajs w błoto. Kupiłam skuszona obietnicami producenta zapewniającego o prostej aplikacji i idealnie dopasowanym wyglądzie. Niestety nie sprawdziły się. Nałożenie tych rzęs graniczy z cudem a sam ich wyglad pozostawia wiele do życzenia. Po aplikacji magnesy są mocno widoczne i wyglada to bardzo nienaturalnie, dodatkowo są bardzo drogie. Wykonane z miękkiego włosia, co akurat jest na plus.
    Vreauq
    24 kwietnia 2020 o 16:50
    Założyłam konto żeby uchronić was przed stratą pieniądzu
    Używa od:próbka
    Specjalnie założyłam konto żeby ocenić ten produkt ponieważ przed zakupem sama zajrzałam na recenzje i niestety miałam za duże oczekiwania. Na starcie powiem że plusów nie widzę niestety, więc prawdopodobnie 30 zł pójdą w błoto Po 1: rzęsy nie są wyprofilowane, po 20 próbach gdy w końcu udało mi się jakimś cudem je założyć (a i tak do końca nie były założone) rzęsy były po prostu proste jak od linijki Po 2: trudne w aplikacji, sądzę że właśnie przez to że są bardzo sztywne i niewyprofilowane, po wyciągnięciu z opakowania ich zakrzywienie znika i są całkowicie proste (chodzi mi o linię rzęs jeżeli ktoś nie zrozumiał, a nie o same rzęsy, one są bardzo podkręcone) Po 3: po wyciągnięciu (delikatnym!!) Z pudełka jeden magnes został w opakowaniu... co oczywiście utrudnia założenie rzęs Po 4 I CHYBA NAJWAZNIEJSZE: każda para rzęs ma magnesy od spodu (czyli wygląda po założeniu to tak: sztuczne -magnes-naturalne-sztuczne-magnes) przez co magnes od dołu bardzo podrażnia linie wodną, moje oko po paru minutach noszenia było całe czerwone i w morzu łez ???? Cena 30 zł za tak kiepski produkt jest według mnie wygórowana. Chce jeszcze zaznaczyć że nie jestem profesjonalną kosmetyczką czy coś w tym stylu, ale produkt sam z siebie mówi że aplikacja jest prosta w 1 MINUTĘ będzie efekt jak z salonu. Rzęsy jedynie może się przydadzą gdy zainwestuję w magnetyczne rzęsy z Eyelinerem (z tego co słyszałam jest tylko jedna firma która takie ma, nie pamiętam nazwy ale wiele dziewczyn z USA recenzowały na YouTube) i wtedy wykorzystam je żeby doczepić do Eyelinera. Sam produkt do kosza ????????
  • 23 kwietnia 2020 o 23:49
    Ooooo, NIE!
    Rzęsy zakupiłam dosłownie wczoraj w Rossmanie. Skusiła mnie promocja, zapłaciłam ponad 25 zł, a wczesniej kosztowały ponad 30. Rzęsy sa zapakowane w fajnym plastikowym pudełeczku. Mocne, stabilne na zatrzask- idealne do przechowania ich. Jakość rzęs świetna, gęste, ale maja włosie, dzięki któremu wyglądają bardzo naturalnie. Jakość podobna bardzo do tych z Ardell, kto zna - ten wie ze jakościowo są super. Ucieszyło mnie to, ze maja aż 4 magnesy. Byłam pewna, ze dzięki temu bedą sie dobrze trzymać. Niestety! Po kilku próbach założenia rzęs strasznie sie zawiodłam... Mimo tego, ze magnesy dobrze trzymają - to albo z jednej strony, albo z drugiej - odstają. Nie idzie ich nałożyć tak, zeby nie odstawały. Sa zle „wyprofilowane”, bo nie sa zaokrąglone do linii powieki - tylko są zupełnie proste... Mysle, ze odczepię magnesy (mam nadzieje ze mi sie uda) i bede je przyklejac na klej. Moja ocena to 4/10. Jestem zawiedziona, dla mnie to totalny bubel. ????

Zobacz także inne Rzęsy magnetyczne