Oriflame HairX, Pure Balance Shampoo (Szampon normalizujący)

iwaosw
    26 listopada 2013 o 9:37
    Całkiem fajny
    Już kilka razy miałam ten szampon i ja jestem z niego zadowolona +ładny zapach +dobrze się pienie +nie wysusza włosów +wydajny +łagodny dla skóry głowy +dobrze oczyszcza włosy U mnie sie spawdza i często do niego wracałam teraz są jakieś nowe wersje więc mozna czatować w katalogach na promocje. Używam tego produktu od: dawna Ilość zużytych opakowań: kilka
    a88k
    15 października 2013 o 11:05
    Niezły
    Mam długie, zdrowe, niefarbowane, lekko przetłuszczające się włosy. Z tego szamponu jestem w miarę zadowolona, ale nie na tyle, żeby kupić go pon0wnie. Myję głowę zawsze co dwa dni i normalne w moim przypadku jest to, że wieczorem drugiego dnia włosy są lekko przetłuszczone przy skórze głowy. Nie zauważyłam, żeby włosy pozostawały czyste i świeże dłużej niż po użyciu szamponu do wszystkich rodzajów włosów. Dlatego wydaje mi się, że nie sprawdzi się u osób z mocno przetłuszczającymi się włosami - moje nie przetłuszczają się mocno, a i tak nie do końca sobie z tym radzi. Za to ma inne zalety. Nie wysusza i nie plącze włosów, co przy długich jest ważne. Dobrze się pieni i szybko spłukuje. Włosy po jego użyciu są zdrowe i odżywione. Używam tego produktu od: w sumie od kilku lat, obecnie od miesiąca Ilość zużytych opakowań: kilka
  • 23 czerwca 2012 o 19:34
    w porządku
    Kupiłam dość dawno skuszona jakąś ofertą . nie jest zły , jedna nie jest to też szampon do włosów przetłuszczających, nie zwiększa świeżości i tak myłam włosy co wieczór, raczej do szampon do włosów normalnych. plusy: - dokładnie oczyszcza włosy i skórę głowy - łatwo go spłukać, co dla mnie ważne bo mam gęste i długie włosy - często jest w promocji - dość wydajny - zapach - nie podrażnia - nie wywołuje łupieżu minusy; - nic nie robi dla włosów szybko przetłuszczający się, nie przedłuża świeżości , jak było tak jest . mimo to dosyć go lubię,i być może kiedyś jeszcze zagości w mej łazience Używam tego produktu od: dawna Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 30 listopada 2011 o 19:02
    beznadziejny
    Ten szampon to jakieś nieporozumienie. Działa odwrotnie niż powinien. U mnie nie ograniczył przetłuszczania włosów, a wręcz je nasilił. Poza tym pozostawiał na moich włosach jakąś dziwną, śliską powłokę. Cena w stosunku do jakości-mocno przesadzona (nawet biorąc pod uwagę promocję). Plusów - nie zauważyłam. Zdecydowanie NIE polecam. Używam tego produktu od: od kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: ciągle w trakcie pierwszego
  • 2 października 2011 o 0:11
    Bardzo dobry
    Świetny szampon dla włosów przetłuszczających się. Dokładnie myje, mocno się pieni, łatwo się spłukuje. Zostawia włosy lekkie i puszyste. To jeden z moich ulubionych szamponów. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno w trakcie